Първият ден от 76-то издание на фестивала в Кан 2023

...
Първият ден от 76-то издание на фестивала в Кан 2023
Коментари Харесай

Взрив от сексапил и блясък: 10-те най-разголени и провокативни рокли на фестивала в Кан 2023

Първият ден от 76-то издание на фестивала в Кан 2023 зашемети наблюдаващите с неповторимия си фешън театър на аления килим. В светлината на прожекторите редица звезди приковаха погледите с тоалетите си и провокираха възторг със своето екстравагантно и самоуверено лъчение.

Ето ги и тях – 10-те най-секси и разголени рокли, които внесоха невероятна сила и провокация на тазгодишното разкриване на фестивала в Кан.

1. Наоми Кембъл



Наоми Кембъл безусловно избухна на аления килим. Черната пантера крачеше по нормалния си метод, събирайки на драго сърце погледите на папараците. Красавицата изглеждаше извънредно впечатляващо и много секси в рокля със сребристи пайети с разголени ръце и надълбоко деколте.

2. Алесандра Амброзио



Алесандра Амброзио по нищо не отстъпваше на цветнокожата си колежка и също заложи на искра и съблазън. За събитието тя бе избрала блестяща лилава рокля с пайети и надълбоко деколте, само че съществуването на качулка я отличаваше от облика на Кембъл. Дълбокото си деколте Амброзио беше подчертала с огромна дълга огърлица.

3. Катрин Зита-Джоунс



Визията на Катрин Зита-Джоунс се оказа една от най-провокативните. Деколтето беше толкоз надълбоко, че едно неловко придвижване можеше изцяло да разкрие гърдите на актрисата.



19-годишната ѝ щерка – Карис Зита-Дъглас, по нищо не отстъпваше на звездната си майка, облечена в бяла полупрозрачна рокля с тънки презрамки и флорална апликация на гърдите.

4. Фарнуш Хамидян



Изглежда Фарнуш Хамидян надмина безусловно всички по чудатост. Освен деколтето, което едвам прикриваше зърната на моделката и съвсем стигаше до пъпа, материята на тоалета се оказа много транспарантна. През нея можеше да се види съвсем всичко...

5. Еша Гупта



Роклята на Еша Гупта може да се назова съвсем един от най-голите тоалети на церемонията. Индийската актриса беше заложила на много провокативна визия с транспарантен бюст и рискова цепка на бедрото, която показваше даже повече, в сравнение с трябваше.

6. Пом Клементиев



Пом Клементиев бе заложила на латексова лилава рокля, която бе украсена с транспарантен корсет и надълбоко деколте. Не е изненадващо, че мнозина оцениха този облик за много провокационен.

7. Фредерик Бел



Френската звезда Фредерик Бел също не отхвърли на рисковото деколте. То стигаше съвсем до пъпа и напълно леко прикриваше гърдите на актрисата.

8. Виктория Хърви



Виктория Хърви освен облече рокля с отворено деколте и цепка на бедрото, само че и избра и полупрозрачна материя. Всички присъстващи ясно можеха да видят под нея бельото на модела.

9. Ел Фанинг



Ел Фанинг изглеждаше зашеметяващо в рокля на цветя с отворено деколте и ослепителен корсет. Сексапилната ѝ пола изглеждаше по този начин, като че ли нямаше нищо по актрисата.

10. Роми Стрийд



Моделът Роми Стрийд бе прекалила с блясъка и пайетите с роклята на дизайнерката Alberta Ferretti. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР