Първият братовчед на починалия футболен мениджър Мино Райола - Винченцо

...
Първият братовчед на починалия футболен мениджър Мино Райола - Винченцо
Коментари Харесай

Братовчедът на Мино Райола поема бизнеса и клиентите му

Първият братовчед на умрелия футболен управител Мино Райола - Винченцо поема бизнеса му. Това е окончателното решение на фамилията му.

Райола има деца, само че те са прекомерно дребни и към момента не са приключили гимназия. Приживе той бранеше тотално персоналния си живот, като даже не се знае името на брачната половинка му.

Винченцо работи от 15 години с братовчед си. Той към този момент е получил утвърждението на Джанлуиджи Донарума и Матайс де Лихт да поеме бизнеса.

Основна фигура във компанията остава и бразилският юрист Рафаел Пимента, който съветва всички прехвърляния. В момента той движи нещата към прекосяването на Ерлинг Халанд в “Манчестър Сити”, а в последните години е и консултант на Пол Погба. Погба напуща “Манчестър Юнайтед” това лято като свободен сътрудник, откакто Райола сложи международен връх д прекосяването му на “Олд Трафорд” със 105 милиона лири.

Голямото попълнение на компанията обаче може да е Златан Ибрахимович, който може да се откаже в края на сезона. Той към този момент бил получил оферта от останалите в компанията да се причисли към тях.

Златан бе един от най-близките на Мино, който умря от белодробна непълнота в събота, като двамата с изключение на, че работеха дружно, станали и положителни другари.

Договорът на Ибрахимович с “Милан” изтича през лятото, а през целия сезон е преследван от травми. На всичко от горната страна Швеция отпадна от международното състезание в Катар и доста чакат той да постави завършек на кариерата си. След гибелта на Мино шведът си спомни, по какъв начин го е предиздвикал да продаде “Порше” и златен часовник, с цел да поеме делата му. Двамата много се карали при започване на връзките си, само че в последна сметка станали доста близки.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР