Първият автомобил за безопасност BMW M3 Touring в MotoGP празнува

...
Първият автомобил за безопасност BMW M3 Touring в MotoGP празнува
Коментари Харесай

Нов автомобил за безопасност в MotoGP - BMW M3 Touring

Първият автомобил за сигурност BMW M3 Touring в MotoGP чества своята премиера на фестивала на скоростта в Гудууд. Посетителите на фестивала са измежду първите, които виждат от близко най-новия автомобил за сигурност от BMW M, „ Официален автомобил на MotoGP “ от 1999 година насам.

BMW M3 Touring MotoGP Safety Car ще взе участие в първото си съревнование във Англия на Гран при на Англия в Силвърстоун при започване на август. Най-младият член на парка Safety Car е основан на първото BMW M3 Competition Touring с M xDrive, което също прави своя дебют в Goodwood.

Той съчетава софтуерните благоприятни условия, продуктивност и ноу-хау на фамилиите BMW M3 и BMW M4 с практичността на туристическия модел с пет порти. Визуалният образ на новото BMW M3 Touring MotoGP Safety Car отдава респект към 50 години BMW M и дългогодишното партньорство с MotoGP.

Автомобилът за сигурност има особено външно оформление в чест на 50-годишната на BMW M и всички коли за сигурност на MotoGP от 1999 година досега са изброени на автомобила.

За потреблението му на пистата, BMW M3 Touring MotoGP Safety Car е оборудван с цялата нужна продуктова гама от BMW M Performance Parts. Сред модификациите на автомобила са спортните седалки Recaro, четириточкови колани, задни защитни напречни детайли, светлини на покрива, предни мигачи, спешен комутатор и система за изсмукване на гориво.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР