Първият аутлет магазин на Lidl ще бъде в столичния квартал

...
Първият аутлет магазин на Lidl ще бъде в столичния квартал
Коментари Харесай

Lidl отваря първия си аутлет за дрехи и продукти за дома

Първият аутлет магазин на Lidl ще бъде в столичния квартал „ Люлин “. Селекцията от продуктите в магазина ще се разграничава от останалите обекти на марката, като приоритетно ще се оферират нехранителни артикули с до 70% понижение. Все отново ще участват и регулярните хранителни и нехранителни артикули продукти, прецизираха от компанията за Economic.bg.

Клиентите на магазина ще могат да намерят продукти от предходни сбирки.

Като смарт дискаунтър №1 у нас и в Европа наша задача е да превърнем извършването на покупки в комфортно и прелестно прекарване, което пести време и носи задоволеност по повод и на качеството, и на цените ”, сподели Чавдар Михайлов, шеф „ Продажби и логистика " Регионално сдружение Равно поле в Лидл България.

Аутлет концепцията дава опция на клиентите на Lidl да намерят кухненски уреди и такъми от специфични серии на личните марки на веригата, детски играчки и принадлежности, както и огромно многообразие от украса за дома и градината.

В магазина могат да бъдат открити и детски облекла от личните марки Lupilu и Perpets, както и текстил на Esmara и Livergy за него и нея и Crivit за спорт и дейна отмора. Високо оценени от клиентите са и инструментите Parkside, които също могат да бъдат купувани в аутлета.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР