Швейцарската индустриална компания VAT Group направи първa копка на новата

...
Швейцарската индустриална компания VAT Group направи първa копка на новата
Коментари Харесай

Швейцарският гигант VAT избра Румъния за новия си завод

Швейцарската индустриална компания VAT Group направи първa копка на новата си фабрика в Румъния. Тя се намира във VGP Park Arad, стратегически логистичен център в западната част на страната, наоколо до автомагистрала А1 и основни европейски направления.

VAT е световен разработчик, производител и снабдител на високовакуумни решения, нужни за производството на артикули, употребявани в всекидневието, като портативни устройства и екрани, фотоволтаици и вакуумни покрития.

Директорът на VAT Урс Гантнер разказа новата постройка като третото водещо индустриално оборудване за компанията в международен мащаб, дружно с централата в Швейцария и оборудването в Малайзия. Той сподели, че е разчувствуван от чудесното местонахождение на новата фабрика.

Производствените уреди, офисите и столовата за чиновниците ще бъдат обединени под един покрив с повърхност над 21 000 кв. м.

VGP Park Arad е планиран да поеме прогнозите за средносрочен напредък. Новото оборудване ще проработи изцяло до началото на 2026 година

За да символизира бъдещето на оборудването, капсула на времето, създадена от VAT, беше заровена в земята, съдържаща строителния проект, подписан от екипа на VAT Румъния, тухла от Фатима за шанс и локален вестник.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР