Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен

...
Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е вдъхновен
Коментари Харесай

This is Me...Now: A Love Story: Новият филм на Дженифър Лопес е вдъхновен от любовта ѝ към Бен Афлек

Първият албум на Дженифър Лопес от десетилетие насам е въодушевен от обновения ѝ романс и брак с Бен Афлек, а тя употребява мотива, с цел да огледа самоиронично на сантименталното си минало. Това призна звездата на попмузиката и киното в изявление за Асошиейтед прес.

През цялата си кариера Дженифър Лопес е възхвалявана като исторически, плодороден и работлив актьор. Едно прилагателно, което не се свързва постоянно с поп иконата, трансформирала се в актриса и кино продуцент, обаче, е „ самоиронична “.

This Is Me…Now: A Love Story. Watch this Friday.
— Prime Video (@PrimeVideo)
Именно „ самоирония “ обаче е думата, която характеризира най-добре новия ѝ албум и едноименния филм към него This is Me...Now: A Love Story ( “Това съм аз…сега: Една любовна история ”), които излизат на пазара през днешния ден, 16 февруари.

Същевременно Live Nation разгласи, че Лопес ще тръгне на турне в над 30 града, което ще стартира на 26 юни в Орландо, Флорида. 

Jennifer Lopez's new album and film 'This Is Me... Now: A Love Story' is a self-penned drama that delves into the artist’s love life
— Reuters (@Reuters)
65-минутният музикален филм с режисьор Дейв Мейърс, който тя сама финансира, наблюдава шеговито една безнадеждна романтичка в търсене на любовта (Лопес) и безбройните способи, по които тя се бори с неведнъж разбиваното си сърце, в това число визити при терапевта си (в ролята рапърът Фат Джо) и рев по остарели сантиментални филми. 

На 54-годишна възраст Лопес разгласи, че деветият ѝ студиен албум и съпътстващият го филм са резултат от неочакван прилив на ентусиазъм, огромна част от което тя приписва на обновения си романс и брак с Бен Афлек.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР