Първият 5G мобилен план в България вече е факт. Малко

...
Първият 5G мобилен план в България вече е факт. Малко
Коментари Харесай

Безкрайни възможности с първия 5G план у нас - А1 Unlimited

Първият 5G мобилен проект в България към този момент е реалност. Малко след спечелването на търга, проведен от Комисията за контролиране на известията за систематизиране на радиочестотния набор 3,6GHz, А1 добави достъп до 5G мрежата в най-новия си тарифен проект. В него са включени безкрайни мегабайти на оптималната скорост в 5G мрежа в страната и в роуминг в Европейски Съюз. По-рано този месец от телекома показаха A1 Unlimited, като един от най-гъвкавите проекти, който дава безкрайни минути, неограничени мегабайти без предел на оптималната скорост и неограничени SMS и MMS – в България и в Европейски Съюз.

Какво ни дава A1 Unlimited

A1 Unlimited предлага неограничени благоприятни условия и всичко, от което имате потребност – независимост при другарство, работа и развлечение в придвижване. Още по-добрата вест е, че до края на април проектът е на промоционална цена от 34,99 лв. на месец за клиентите, които сключат двугодишен контракт. Сумата може да бъде даже още по- атрактивна, в случай че заплащате месечната си фактура онлайн през Моят А1. Така можете да спестите в допълнение още два лв. месечно от цената на абонаментния проект.

Ако постоянно сте в придвижване или имате близки и другари в чужбина, ще се радвате да научите, че опциите на A1 Unlimited не стопират дотук. Към неограничените минути и безлимитните мегабайти на оптималната скорост, в проекта са включени и 200 безвъзмездни минути интернационалните диалози за страните в Европейския съюз.

Освен това, А1 е един от дребното телекоми в света, които оферират на своите клиенти 5G роуминг освен на територията на Европейски Съюз, само че и в Съединени американски щати, без това да води до смяна в цената на проекта. Така можете да сърфирате безкрайно, а в регионите с покритие на 5G мрежата скоростта на мобилния интернет може да доближи над 1 000 Mbps.



С A1 Unlimited в допълнение получавате и достъп до цифровите услуги на телекома като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и други, както и опцията да персонализирате своя 5G проект по ваш усет.

През приложението Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg можете да изберете до четири безвъзмездни услуги, които да активирате, като измежду тях са мобилна телевизия Xplore TV GО с каналите MAX Sport, спортните канали Diema Xtra, музикалната стрийминг платформа Deezer, кино класики и нови блокбъстъри в HGO GO и още доста други.

5G покритие

Мрежата на А1 продължава да бъде единствената, която предлага същинско 5G преживяне, с помощта на 5G честоти, особено съоръжение и високи скорости, които няма да бъдат ограничавани за клиентите на. Към момента А1 дава 5G благоприятни условия за популацията навън в над 75 града и курорта, като с времето обсегът ще продължи да се уголемява.

Освен това от телекома оферират и все по-богато от 5G устройства, съвместими с мрежата от пето потомство на А1. В момента потребителите могат да създадат своя избор от модели на седем марки, измежду които са Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei, OnePlus, TCL и ZTE.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР