Първия път с нов партньор или първия ти път изобщо

...
Първия път с нов партньор или първия ти път изобщо
Коментари Харесай

Правите дебют в секса - това са най-важните съвети

Първия път с нов сътрудник или първия ти път въобще е надълбоко самостоятелен при всеки. Сексът е обширна област и значи разнообразни страсти за другите хора. Има обаче няколко неща, които могат да създадат първия път по-комфортен и прелестен и важат за всички.

1. Предпазните ограничения може в действителност да те накарат да се отпуснеш.

Няма нищо по-разсейващо да мислиш за полово излъчени заболявания или бременност по време на секс. Дори, в случай че се чувстваш неловко, значимо е да приказваш с колегата си авансово за това, което би трябвало да извършите, с цел да се предпазите. Използвайте презерватив, даже, в случай че пиеш противозачатъчни, с цел да се избегне риска от полово излъчени заболявания (освен, в случай че връзката ви е моногамна и сте се тествали преди това).

2. Съгласието е причина за всичко, което вършиме.

Увери се, че с възторг се съгласяваш за всичко, което вършиме дружно. " Ентусиазъм " е основна дума в това изречение. Не просто да извършите нещо, а в действителност да си разчувствана за това. Не забравяй, че единствено тъй като сте почнали сексуален акт, не е нужно да продължите, в случай че нещо те тормози. В правото си да направиш пауза или да го прекратиш без значение каква е повода. Същото важи и за колегата ти, несъмнено.

3. Не забравяй да дишаш.

Голяма част от хората, до момента в който вършат секс се концентрират върху чувствата и възприятията си (като да вземем за пример раздразнителност, което е изцяло обикновено първия път, даже в случай че знаеш, че си подготвена да правиш секс). Дълбокото дишане е приказен метод да разсееш мислите си. Дълбокото дишане ти оказва помощ да се фокусираш върху това по какъв начин се усещат другите елементи на тялото ти и по какъв начин реагираш на тялото на колегата ти до твоето.

4. Любовна игра, любовна игра, любовна игра. Споменахме ли любовна игра?

Колкото по-възбудени сте, толкоз сексът ще е по-добър. Така че, не подценявайте любовната игра. Включително допиране, орален секс и " старомодните " целувки. По-склонна си да стигнеш до оргазъм след орален секс и клиторна стимулация (тя е ключът към наслаждение за множеството дами, даже вагиналния сексуален акт не дава същите усещания), тъй че включете тези действия преди да преминете към главното ядене.

5. Да се грижиш за удоволствието ан колегата ти е по-важно от техниките, които използваш.

Естествено е да се тревожиш, че няма да бъдеш задоволително добра в леглото първия път, само че довери ни се. Най-важното е да инвестираш в това по какъв начин твоя сътрудник се усеща и противоположното. Голямо значение има връзката.Много хора се безпокоят за половата си интензивност, а в действителност най-важното е ентусиазма. Ако в действителност се наслаждаваш на протичащото се, той ще забележе и ще е доста по-забавно. Обикновени въпроси като " Как се чувстваш " или " Харесва ли ти това, което върша " дават опция на гаджето ти да реагира, както и да изиска нещо по-различно (а също и да те попита същото).

6. Обратната връзка не е рецензия, тъй че не се колебай да я дадеш.

Ако го е грижа за твоето наслаждение, ще се радва да чуе по какъв начин да ти го достави. Дори сега да му е мъчно да разбере какво тъкмо искаш, може да поговорите по-късно и да опитате идващия път. И в случай че не успееш да стигнеш до оргазъм, не би трябвало да се преструваш. Мисли за него не като отговорност, а като занимателна цел, до която би трябвало да стигнете с твоя сътрудник дружно.

7. Лубрикантът е твой другар.

Със сигурност ще направи секса по-добър и прелестен. Друго преимущество е, че в случай че употребявате лубрикант, триенето ще е по-малко и има по-малка възможност презервативът да се скъса.

8. Пенисът на колегата ти не може да направи всичко, което двамата желаете.

Дали преждевременна еякулация, намаляване или неспособност да доближи до оргазъм, това не значи, че нещо не е наред с колегата ти или с възприятията му към теб. Комфортът с нов сътрудник изисква време и връзка, това важи и за мъжете, и за дамите.

9. Забрави за своите упования.

Романтичните филми ни основават нереалистична визия за това по какъв начин наподобява секса първия път. Той постоянно е с съвършен сюжет, конюнктура и осветяване и постоянно приключва с едновременен оргазъм. Не очаквай фойерверки първия път. Сексът е непредвидим и има дефекти, които много постоянно основават неудобства. Но другояче нямаше да е толкоз занимателен, нали?
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР