Първите скринингови прегледи в Димитровград със специалисти от най-голямата АГ

...
Първите скринингови прегледи в Димитровград със специалисти от най-голямата АГ
Коментари Харесай

От 10 юли специалисти на най-голямата АГ болница започват пр...

Първите скринингови прегледи в Димитровград със експерти от най-голямата АГ университетска болница в страната " Майчин дом” ще стартират на 10-и другия месец, оповестиха от общинската администрация.

​Прегледите ще са от 9.30 ч. в гинекологичния кабинет в Медицински център " Шанс ". Те се реализират след съглашение за съдействие сред кметството на Димитровград и Специализирана болница за интензивно лекуване по акушерство и гинекология " Майчин дом ". Съвместната активност е в региона на опазването на здравето, посредством осъществяване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология.

Първите прегледи ще бъдат осъществени от доктор Николай Гешев, помощник по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ " Майчин дом ". Д-р Николай Гешев е експерт по акушерство и гинекология в София с медицински опит и ползи в областите ултразвукова диагностика, следене на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лекуване на лезии на маточната шийка.

Прегледите ще се правят с авансово записване, като пациентите могат да употребяват посоки. ​

Следващата дата за прегледи ще бъде на 14 август, още веднъж от 9.30ч. със авансово записване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР