„Първите представления на открито, които направихме, бяха истинско вълнение както

...
„Първите представления на открито, които направихме, бяха истинско вълнение както
Коментари Харесай

При какви мерки се играят театралните представления на откритите сцени?

„ Първите представления навън, които направихме, бяха същинско неспокойствие както за артистите, по този начин и за публиката. Пропускат се по двама, местата са разграничени, раздават се маски – всички тези ритуали си бяха някаква театрална форма. Под маските на феновете обаче разбрахме, че има искра и че те желаят да бъдат там. Това го потвърди и бързата ликвидация на всички билети “. Това съобщи шефът на Театър „ София “ Ириней Константинов в предаването „ Плюс-Минус " по Нова телевизия.

"Така взехме решение и да създадем и спектакъл пред стълбите на Театър „ София “, където да има повече пространство и по-голяма повърхност. Отправих покана към всички мои сътрудници, които желаят, само че нямат опция безплатно да играят на нашата сцена “, сподели още той.

Отбелязваме Международния ден на театъра

„ След цялото мъртвило, внезапно в този момент предстоят до края на май и юни да се играят общо 40 представления “, сподели Константинов.

„ В началото, след въвеждането на изключителното състояние, всичко беше доста стресово и тежко. Хората в театъра не знаеха какво се случва, само че последователно с появяването на информация, те привикнаха с мисълта, че след големите триумфи, които имаше театърът, идва време, в което човек би трябвало да се спре за малко. Беше необичайно “, разяснява шефът на Музикалния спектакъл Марияна Арсенова.

„ Въпреки всичко ние не престанахме да споделяме с хората през обществените мрежи. Осъществявахме и разнообразни събития онлайн “, сподели още тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР