Първите пет дни от Мондиал 2022 и предстоящите няколко дербита

...
Първите пет дни от Мондиал 2022 и предстоящите няколко дербита
Коментари Харесай

“Контра”: Ще продължат ли Англия, Франция и Испания с добрите изяви и могат ли германците да се надигнат?

Първите пет дни от Мондиал 2022 и идните няколко дербита бяха тематика в следващото издание на “Контра ” в ефира на Sportal TV и Sportal.bg.

Специален посетител този път беше журналистът Александър Сотиров от Dir.bg. Заедно с Васил Сумрачки и Радослав Стойков бяха коментирани акцентите от финалите до момента и всеки показа усещанията си от протичащото се в Катар.

Англия е един от отборите, който впечатли в първия си дуел, когато наниза шест гола на Иран. Сега пред отбора се изправя на Съединени американски щати, който е окуражен да покаже, че има качествата на бъде на Мондиала. Дали селекционерът на “трите лъва ” Гарет Саутгейт би трябвало да прави някакви промени, или да заложи на същите футболисти?

Световният първенец Франция също блесна на старта си с 4:1 над Австралия, само че в този момент отсреща си има Дания, който много по-солиден съперник. Какво да чакаме от европейския двубой в група “D ”?

Голямо отчаяние обаче беше Аржентина, който се провали шумно против Саудитска Арабия. Сега пред Лионел Меси и неговите съотборници стои предизвикването наложително да надвият коравия Мексико.

Друга от атракциите на уикенда е дербито сред Испания и Германия. В него Бундестимът няма право на нова издънка, само че пък “фуриите ” на Луис Енрике наподобяват в изключителна форма на фона на гръмкото 7:0 над Коста Рика.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР