Първите кокичета вече радват благоевградчани. Пролетните температури през декември и

...
Първите кокичета вече радват благоевградчани. Пролетните температури през декември и
Коментари Харесай

Първите кокичета вече радват благоевградчани

Първите кокичета към този момент радват благоевградчани. Пролетните температури през декември и януари дадоха опция на нежните бяло-зелени предвестници на красивата пролет да пробият земята и да покажат своята красота още в този момент, през топлите, слънчеви дни на първите зимни месеци.

Такава е картината и в двора на скромния дом на сем. Венера и Трендафил Манчеви в Благоевград. Съпругът Трендафил описа пред кореспондент на Българска телеграфна агенция, че първите кокичета са ги зарадвали още през декември. Заедно с тях фамилията с наслада посрещнало и настъпването на Нова година.

Минали години гроздовете от кокичета са били повече от в този момент, само че и дребното носят същото ведро въодушевление и провокират усмивки. За цветята се грижи най-много брачната половинка Венера. Те съжителстват нормално и с някои животинки - играчки, които красят градинката на двора - пчели, щъркели и други птичета, които също носят пролетно въодушевление. Сега са прибрали множеството, поради белите на съседските котки. Иначе по думите на Трендафил всяка година е по този начин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР