Първите жертви при демонтажа на Българска армия“ ще бъдат трите

...
Първите жертви при демонтажа на Българска армия“ ще бъдат трите
Коментари Харесай

ЦСКА има план как да процедира с демонтажа на Българска армия

Първите жертви при демонтажа на „ Българска войска “ ще бъдат трите подготвителни стадиони, ситуирани към централната алея пред стадиона, разкриха за „ Мач Телеграф “ от фирмата-изпълнител „ Ростер “ ООД. Както е известно, вдругиден – 1 април, би трябвало да стартира фактическата процедура по разрушаването на оборудването, като първата фаза е поверена на записаното в Смолян сдружение със притежател Росен Терзиев. От ЦСКА-София оповестиха, че началният стадий ще трае 4

месеца, само че координаторът по сигурност на плана Николай Николов разкри оня ден, че по контракт срокът за осъществяване е 90 дни. Самият Николов, дружно с сътрудника му инж. Юксел Караахмед, са двамата механически ръководители на заданието.

„ Имаме направен линеен прелиминарен график, който ще бъде координиран точно и може да се разместят някои стадии в него. В началото ще се стартира с разчистването на подготвителните стадиони, които също са част от осъществяването на поръчката. Впоследствие ни е заложено да преминем към разчистването на Сектор А, само че идната седмица ще се реши на място окончателният график на осъществяване “, разясни Николай Николов и акцентира, че ще се работи извънредно деликатно с дърветата пред „ Армията “ и в ареала към чашката на стадиона.

„ Има стадий „ Разчистване на дървесна растителност “. При него е координиран план за разчистването на дърветата, конто подлежат на операция. Те ще бъдат преместени според утвърдените от Общината действия “.

Съдбата на именитото лампово табло над бранш Б пък занапред следва да се разбере. „ Относно таблото ще се вземе решение другата седмица, откакто стартираме регулярна работа с представители на възложителите “, сподели Николов и призна, че към момента има елементи за доуточняване.

„ Имаме картбланш за започване на работа и от 1 април прекосяваме към подготвителните действия – обезопасяване на обекта, ограждане, слагане на осведомителни табели, готовност на техника и екип, краткотрайни битови пространства за екипа и техническите ръководители. После идва ред на същинските разрушителни и демонтажни действия. Нашият опит ни подсигурява, че не би трябвало да имаме компликации с плана. Работили сме най-вече по разрушение на стратегически фабрики в цяла България – „ Лукойл “, „ Аурубис “ Пирдоп, „ Дънди Прешъс Метълс “ в Челопеч, КЦМ Пловдив. Нашите обекти не са били обществени, до момента в който в този момент ще бъдем гледани под лупа, само че сме подготвени да се оправим сполучливо “, приключи Николай Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР