Първите хора, които споделиха тази песен (Шарени джендъри“), мои приятели,

...
Първите хора, които споделиха тази песен (Шарени джендъри“), мои приятели,
Коментари Харесай

Устата: Ако детето дойде и каже „Аз съм котенце“, да му дам котешка храна и да му зашия ли опашка?

„ Първите хора, които споделиха тази ария („ Шарени джендъри “), мои другари, бяха гейове. „ Джендър “ стана диалект в българския език. Нещо, което хората си приказват между тях за тези, които се пробват да злоупотребяват, а се крият зад правата на дамите “. Това разяснява рап изпълнителят Иван Динев - Устата по „ Евроком “.

„ Чувства се като жена? Той има право да се усеща както си желае. Но не би трябвало да го постанова на хората. Това е все едно да кажеш „ 2+2=8 “, сподели още Устата.

„ На 45 години съм и няма смисъл да споделям нещо на хората, в което нямам доверие. Редно ли е това, накъдето е тръгнал целият свят, да се случва. Те приказват за права, а желаят да не съблюдават правила. Няма значение по какъв начин се чувстваш, само че не би трябвало да караш хората да се преценяват с това “, безапелационен е рапърът.

„ И аз може да се усещам най-голямата звезда в България, само че би трябвало ли да ви карам да ми казвате, че аз съм най-голямата звезда в България. И в случай че не го вършиме, да ви кажа, че ме дискриминирате, нарушавате моите права. Ако едно дете отиде при родителите си и каже: Тате, аз съм котенце, аз какво би трябвало да направя? Да му дам котешка храна и да му зашия една опашка ли? “, попита Устата.

Трансшоуто, подкрепено финансово от Фонд „ Култура “, продължава да се организира в столичен клуб, сподели още Иван Динев.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР