Първите двубои от предизвикателството #WINmyBET стартират точно в 19:00 часа

...
Първите двубои от предизвикателството #WINmyBET стартират точно в 19:00 часа
Коментари Харесай

Първите двубои от #WINmyBET започват в четвъртък вечерта

Първите дуели от предизвикването #WINmyBET започват тъкмо в 19:00 часа в четвъртък, 5 август, и ще се излъчват извънредно на уеб страницата.

В първото издание на, Кралят на попфолка Азис ще се състезава против онлайнинфлуенсъра Алекс Петканова в дуела " Грес и токчета ".
 Снимка 541752
Източник:

Двете звезди поредно ще би трябвало да се надбягват на високи токчета, скоростно да сменят автомобилна гума и да отговорят правилно на 10 въпроса за своя съперник, с цел да могат да се поздравят с успеха и да продължат напред в #WINmyBET.

В другия дуел за вечерта от програмата на #WINmyBET, певицата Алисия се изправя против модела и онлайн звезда Джулиана Гани в скандално занимателния двубой " Корабокрушенки ". Изпитанието ще включва надуваеми фламинга и гребане в басейн с тях, ловка работа с ключове и катинари, както и наложителните въпроси за съперника.

Публиката може да гледа дуелите онлайн изцяло гратис само на уеб страницата, който е наличен след регистрация.

Освен това, всеки регистриран консуматор на уеб страницата, може да поддържа своите любимци благодарение на специфичните, които ще получи гратис след регистрацията си на уеб страницата. Тези от феновете, които познаят спечелилите в дуелите, ще завоюват спомагателни wincoins, а тези, които съберат най-вече от тях, ще завоюват и от WINBET.

Зрителят събрал най-вече wincoins след края на дуелите, ще завоюва чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смарт телефони iPnone 12. След всеки дуел, един почитател от тези, които са познали спечелилия в дуела ще бъде изтеглен на инцидентен принцип и ще завоюва смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди - тениски, кейсове за телефони и чаши с подписите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни наслучаен принцип измежду всички регистрирани консуматори на уеб страницата winmybet.bg след последния дуел. Участието в уеб страницата и в разпределението на премиите е безусловно гратис за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.

До края на август, публиката може да чака още дуели с присъединяване намузикалните звезди Тита, 100 Кила, Тото от " Скандау ", Диона, Димитър Ковачев - Фънки, и Константин, актьорите Диляна Попова и Юлиян Вергов, фитнес-легендите и звезди на обществените медии Биляна Йотовска и Сами Хосни, " лудия кореспондент " Дани Петканов и поетът и ефирен водещ Илиян Любомиров.

Пълната стратегия на дуелите и разпоредбите за присъединяване за премиите, както и горещи вести за участницитеса оповестени на уеб страницата winmybet.bg
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР