Първите две от общо четири постановки на НТ Иван Вазов

...
Първите две от общо четири постановки на НТ Иван Вазов
Коментари Харесай

Днес трупата на Народен театър Иван Вазов изнася във Варна две постановки

Първите две от общо четири постановки на НТ " Иван Вазов " ще се състоят през днешния ден на сцената на Фестивален и конгресен център.

От 19:00 часа, в зала 1 е постановката " NeoДачници " на режисьора Иван Пантелеев. На сцената ще излязат звездите от трупата на театъра: Юлиан Вергов, Владимир Карамазов, Иван Юруков, Теодора Духовникова, Радена Вълканова, Александра Василева, Стефания Колева, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Христо Петков, Николай Урумов и Рашко Младенов. Спектакълът е по текстове на Максим Горки и има награди АСКЕЕР`2018 и ИКАР`2019 за постановка на Иван Пантелеев и за най-хубаво зрелище.

В зала „ Европа “, от 19:30 ч, ще бъде показан премиерният театър „ Приятна жена в неприятна компания “ от Андре Русен. Представлението, режисирано от Юрий Дачев, събира на сцената звездите Емануела Шкодрева, Кръстю Лафазанов, Васил Драганов и Павел Иванов.

Припомняме, че гастролът на НТ " Иван Вазов " продължава на следващия ден, 23 януари, когато от 19:00 ще се играе " Мнимият болен " по Молиер, и на 24-ти, когато от 19:00 ч. ще гледаме Деян Донков и Радина Кърджилова в " Любовникът " по Харолд Пинтър. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР