Първите дни на месеца бележат началото на единственото събитие у

...
Първите дни на месеца бележат началото на единственото събитие у
Коментари Харесай

Започва най-голямото изложение за сигурност, охрана и киберзащита у нас – Security Expo 2018

Първите дни на месеца бележат началото на единственото събитие у нас, отдадено на сигурността на дома и бизнеса, разнообразни профилирани форми на защита, противопожарна сигурност и киберзащита. Утвърденото ревю без аналог в сферата ще се организира от 7 до 10 март в Интер Експо Център. 25-тото издание на SECURITY EXPO 2018 обичайно се организира под патронажа на Министерството на вътрешните работи, уредници са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Събитието ще бъде публично намерено на 7 март от заместник-министъра на вътрешните работи, господин Стефан Балабанов. Церемонията ще стартира в 12.30 ч. и ще се организира в централното предверие на Интер Експо Център. В рамките на четири дни под един покрив ще се съберат представителите на бранша, обхващайки всички аспекти от дяловете „ Сигурност “, „ Безопасност “ и „ Охрана “. SECURITY EXPO 2018 дава опция на опериращите в сектора да проследят актуалните трендове, да „ надникнат “ в бъдещето и да се срещнат с последните механически нововъведения при пожароизвестяването, пожарогасенето, видеонаблюдението, CLOUD инженерството: IP и мрежи, IT и връзки, надзор на достъп, биометрия, съоръжение на "интелигентни здания ", профилирани коли и техника.

Форумът, който ще се организира дружно с ревю Българска строителна седмица 2018, ще бъде придружен от богата стратегия. На дневен ред в нея ще бъдат сложени тематиките за „ Ефективната битка с наводненията” и „ Химическа отбрана “ съгласно европейските правила и правила, както и „ Неприкосновеността отвън сигурността в подтекста на новата правна рамка, която основава Общият правилник за отбрана на персоналните данни”. Ще бъдат сложени и въпросите за интегрираните решения за сигурност и безопасност; ще бъде разискван и новият Закон за частната охранителна активност. Създаването на сигурна среда, интелигентните артикули и системите за сигурност ще бъдат измежду акцентите на многочислените продуктови и фирмени презентации.

Вратите на SECURITY EXPO 2018 ще бъдат отворени за гости от 10.00 до 18.00 часа от 7 до 9 март, а в събота, 10 март, от 10.00 до 16.00 часа. Входният билет е 5 лева, а особено в съботния изложбен ден входът е свободен.Пълната информация за ревюто, съпътстваща стратегия, лист на изложителите, вести и други можете да намерите на уеб страницата www.securityexpo.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР