Първи случаи на коронавирус бяха регистрирани и на турнира, организиран

...
Първи случаи на коронавирус бяха регистрирани и на турнира, организиран
Коментари Харесай

Съперник на Кузманов с коронавирус от турнира на Типсаревич

Първи случаи на ковид бяха регистрирани и на шампионата, проведен от някогашния сръбския тенисист Янко Типсаревич в Белград. На Източноевропейското състезание по тенис в последните две седмици участваха втората ни ракета Димитър Кузманов и Александър Лазаров. С COVID-19 са Матей Шабанов (Хърватия) и Томислав Бъркич (Босна и Херцеговина), осведоми monitor.bg. Вторият беше противник точно на Кузманов по-рано тази седмица и нашият го победи с 6:3, 6:4.

" По време на самия шампионат нямахме случаи на инфектирани, нито пък някой се е оплаквал да има признаци. Разбира се, поради общата обстановка и поради ограниченията за сигурност, които са в действие при нас, поучавам всички да си създадат тест. А в случай че има подозрения, че е възпален, да заяви за това, да прекъсне присъединяване си във финалите и да се изолира до приемане на резултатите ", съобщи Янко Типсаремвич.

Кузманов и Лазаров бяха в Белград с приятелките си - златното момиче от ансамбъла Християна Тодорова и Стелиана Янкова, която също е някогашна гимнастичка.

Коронавирусът атакува първо различен шампионат - " Адрия Тур ", проведен от Новак Джокович първо в Белград, а по-късно и в Задар. Първият инфектиран беше Григор Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР