Първи присъди за саботаж в Русия от началото на войната. Руски

...
Първи присъди за саботаж в Русия от началото на войната.
Руски
Коментари Харесай

Първи присъди за саботаж в Русия от началото на войната

Първи присъди за бойкот в Русия от началото на войната .

Руски съд осъди двама обвинени на 3,5 години в колония със непоколебим режим за скрит план за бойкот на железопътната линия в област на границата с Украйна, оповестява " Ройтерс ".

Според незаконния предумисъл сходни дейности биха довели до д ерайлиране, щета на военна и железопътна техника, жертви измежду военнослужещите , показва неизвестен източник от съда в Белгородска област.

Присъдите на двамата обвинени са първите въз основа на член 231 за " бойкот " от Наказателния кодекс на Русия от началото на така наречен " специфична военна интервенция " в Украйна.

Киев и неговите съдружници настояват, че военната инвазия на Русия, почнала на 24 февруари предходната година, е присвояване на земя в имперски жанр.
 В Русия стегнаха наказванията за саботьорите
В Русия стегнаха наказванията за саботьорите

С санкции Кремъл стяга бойния дух

По данни на английското министерство на защитата са осъществени няколко саботажа против съветските железници и други уреди, изключително в райони, граничещи с Украйна, като Белгородска и Брянска област.

Министерството уточни в собствен разследващ отчет от октомври, че съветската войска разчита най-вече на железопътния превоз, който постоянно минава през изолирани региони. Това значи, че " предпазването на жп системата от физически закани е извънредно предизвикателство ".

Вчера Александър Бастрикин, началник на Следствения комитет на Русия - основната проверяваща организация на страната, съобщи в изявление за ТАСС, че са формирани над 150 наказателни каузи за дискредитиране на съветската войска.
 В Русия ожесточават присъдите за измама
В Русия ожесточават присъдите за измама

Предвижда се от 15 до 20 години или пожизнен затвор
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР