Първи кадри от градинката в Айтос, която снощи стана гробище

...
Първи кадри от градинката в Айтос, която снощи стана гробище
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от трагедията в Айтос: Загинаха баща и две деца...

Първи фрагменти от градинката в Айтос, която нощес стана гробище за семейство, пометено от тир, пусна „ Флагман.БГ”. Трима души починаха в адската злополука. Жертвите са татко и двете му деца - на 5 и 9 години, заяви NOVA.

Тирът е блъснал две коли, след което се преобърнал в градинката пред Горското стопанство в града. Наложи се екипи на пожарната да срежат камиона, с цел да извадят водача, който е оживял при случая.



Семейството били в джип Волво. От удара колата е разцепена на две. Момченцето издъхнало на място на задната седалка, момиченцето изхвърчало отвън автомобила и било открито на 5-6 метра, написа още „ Флагман”.



Майката на децата е в тежко положение. Откарана е в болничното заведение в Бургас. Там е настанен и лидерът на камиона. В тежко положение в бургаската болница е и 17-годишен юноша, който е прекосявал по тротоара към градината, когато е бил затрит от двата автомобила.



„ Причините са нахлуване на камиона в лентата за насрещно движение”, изясни гл. контрольор Пламен Николов от „ Пътна полиция” Бургас.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР