Първи депутат напусна групата на ПП-ДБ. Радостин Василев огласи запис

...
Първи депутат напусна групата на ПП-ДБ. Радостин Василев огласи запис
Коментари Харесай

Татяна Буруджиева за записите: Атаката има за цел да не се сформира правителство

Първи народен представител напусна групата на ПП-ДБ. Радостин Василев огласи запис от съвещание на националния съвет на „ Продължаваме промяната ”. Все още ли е вероятен кабинет с втория мандат? Коментар на политолога Татяна Буруджиева.

„ Скандалът е голям и нямам подозрение, че тази офанзива ще се отрази или има за цел да се отрази върху това дали да има държавно управление или не ”, разяснява Буруджиева. По думите ѝ по различен метод към този момент ще се договаря държавното управление.

„ Този запис може да бъде отъждествен само на оня с „ порциите ”. Електорално това е смъртоносен запис ", уточни още тя. Татяна Буруджиева въпреки всичко предвижда, че ще има постоянен кабинет. 

Относно приетия от депутатите механизъм за надзор върху основния прокурор, Буруджиева разяснява, че „ когато се бърза, може да се окаже, че работата не е свършена ”. На въпрос, за какво записът не се е отразил на днешното гласоподаване, тя уточни: „ Специално по законодателната стратегия, в това число рамката на бюджета, нямам подозрение, че те могат да реализират болшинство и да одобряват нужното законодателство ”.
ТЕМА преди 2 часа 2193 преди 4 часа 4286 преди 4 часа 3011
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР