Първенството на Бъэлгария може да бъде прекратено съвсем скоро и

...
Първенството на Бъэлгария може да бъде прекратено съвсем скоро и
Коментари Харесай

Извънредно! Прекратяват българския футбол за четири месеца

Първенството на Бъэлгария може да бъде прекъснато напълно скоро и да не се възобнови в идващите 4 месеца. Такова предложение ще направи здравният министър Костадин Ангелов поради тежката пандемична конюнктура. Проф. Ангелов ще предложи преустановяването на присъствените занятия в учебни заведения, университети, ясли и детски градини да бъде въведена възбрана за групови спортни мероприятия, затварянето на питейни заведения и завадения, както и на моловете. Забрана ще има и за частни събирания.

" Удължаваме периода на оповестената изключителна епидемиологична конюнктура до края на март 2021 година. Второ - преустановяваме присъствените занимания в учебни заведения, ясли и курсове. Преустановяваме всевъзможен тип групови спортни мероприятия, семинари, състезания и други развлекателни мероприятия ", съобщи Ангелов

" Продължаваме възбраната за посещаване на нощни заведения и питейни заведения. Преустановяваме работата на заведенията за хранене, заведения за бързо обслужване и т.б. Те могат да работят единствено за доставки по домовете ", съобщи министърът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР