Първенство на България по футбол, мач от 24-ия кръг на

...
Първенство на България по футбол, мач от 24-ия кръг на
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 надви Берое като гост в мач от 24-ия кръг на efbet Лига

Първенство на България по футбол, мач от 24-ия кръг на efbet Лига сред тимовете на Берое (Стара Загора) и ЦСКА 1948:

Берое - ЦСКА 1948 - 1:3 (1:2)
Голмайстори: 0:1 Ивайло Чочев 10, 0:2 Елитон 35, 1:2 Вини Трибуле 36, 1:3 Георги Русев 86

ЦСКА 1948 надигра Берое като посетител и завоюва с 3:1 в мач от 24-ия кръг на българската футболна efbet Лига и редуцира изоставането си от водачите в класирането. " Червените " са на пет точки от втория Лудогорец и на още четири зад ЦСКА-София.

ЦСКА 1948 поведе още в десетата минута, когато голмайсторът на шампионата Ивайло Чочев се възползва от центриране от ъглов удар на Педро Енрике. Той надскочи двама бранители на Берое и вкара с глава 17-ия си гол от началото на сезона.

Второто попадение падна в 35-ата минута след още едно центриране. Пас на Педро Енрике бе отклонен от Евгений Сердюк към средата на наказателното поле, където Елитон се хвърли на шпагат и вкара за 2:0. Берое обаче върна мигновено гола, откакто Спас Георгиев центрира за Вини Трибуле и той се разписа с удар с глава.

ЦСКА 1948 бе по-добрият тим и през второто полувреме, в което " алените " имаха нови три чисти обстановки. Евгений Сердюк и Радослав Кирилов пропуснаха две от тях, само че Георги Русев оформи крайното 3:1 в 87-та минута. Той преодоля Иван Караджов в обстановка един на един.

Берое получи третия гол с човек по-малко на терена, откакто в 79-ата минута Густаво Каскардо получи втори жълт картон. Старозагорците останаха 13-и в класирането с две точки пред Пирин и една зад Септември и Ботев Враца.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР