Първенецът в НБА Голдън Стейт осигури нови дългосрочни договори на

...
Първенецът в НБА Голдън Стейт осигури нови дългосрочни договори на
Коментари Харесай

Голдън Стейт бетонира две от звездите си

Първенецът в НБА Голдън Стейт обезпечи нови дълготрайни контракти на двама играчи от шампионското си ядро. Става въпрос за гарда Джордан Пуул и крилото Андрю Уигинс, които ще останат част от “воините ” в близко бъдеще. Пуул е поставил подписа си върху нов удължаващ контракт за идващите четири години на стойност $140 милиона, до момента в който Уигинс ще прибере $109 милиона за същия интервал. 

Двамата навлизаха в последната година от актуалните си покупко-продажби с Уориърс, като новите им такива ще влязат в действие от идната акция. През идния сезон, който стартира след броени дни, Пуул ще проработи близо $4 милиона като част от новобранския си контракт, а Уигинс ще получи $33 милиона. 

И двамата се отличиха със мощни изяви за отбора на Стив Кър през предишния шампионски сезон, като Джордан Пуул записа върхови индикатори от 18.5 точки и 4.0 асистенции в постоянния сезон плюс 17.0 точки и 3.8 завършващи подавания в плейофите, а Андрю Уигинс се разписваше с по 17.2 точки и 4.4 битки през главната част от акцията, както и по 16.5 точки и 7.5 овладени топки в похода към купата.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР