Първата среща с „Продължаваме промяната” премина добре – препотвърдихме управленската

...
Първата среща с „Продължаваме промяната” премина добре – препотвърдихме управленската
Коментари Харесай

Нинова: Докато нямаме 121 депутати, няма да говорим за премиер, ако се получи, получи, ако не - отиваме на избори

Първата среща с „ Продължаваме промяната” мина добре – препотвърдихме управническата и законодателна стратегия, която съставихме преди две седмици дружно. Не сме коментирали конструкция и личен състав на Министерски съвет, до момента в който не минат диалозите с „ Има подобен Народ” и „ Демократична България”.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след диалозите с Кирил Петков, Асен Василев, Никола Минчев и Андрей Гюров в постройката на Народното събрание през днешния ден, съобщи БГНЕС.

Колегите от Политическа партия сложиха едно искане – мандатът да бъде държан толкоз, колкото е належащо, с цел да бъде признато антикорупционното законодателство, законът за КПКОНПИ и да бъде определен Бойко Рашков за ръководител. На първите диалози ще изслушаме всички претенции на всички сътрудници. След това ще търсим единодушие. Засега най-важно е да препотвърдят законодателната и управническа стратегия, сподели още Корнелия Нинова след срещата с " Продължаваме промяната ".

В програмата е записано, че ще поставим старания за възобновяване на връзките с Руската федерация по дипломатически път и да не допуснем да се закриват посолства. В програмата е записано, че България ще търси диалози с всички вероятни снабдители на газ, което включва и „ Газпром”. Що се отнася до фигурата на Бойко Рашков, обществото би трябвало да даде оценка за неговата работа, съобщи Нинова в отговор на въпрос на медия.

„ Продължаваме промяната” ще дадат име на министър председател на вторите диалози, сподели още тя и посочи: Едва откакто се уверим, че имаме 121 депутати, ще приказваме за личен състав на Министерски съвет.

Разговаряхме с Политическа партия да оставим програмата отворена за оферти от „ Има подобен народ”. Ще им дадем опция да я добавят, само че стъпвайки върху това, което към този момент имаме, заяви още Нинова.

Още през днешния ден Българска социалистическа партия ще потърсят за диалози „ Има подобен народ”, а с „ Демократична България” ще беседват последни, заяви Нинова, уточнявайки, че това е тяхно гледище.

Ако се получи, получи. Ако не – отиваме на избори, заключи Корнелия Нинова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР