Първата щафета при мъжете от световната купа по биатлон не

...
Първата щафета при мъжете от световната купа по биатлон не
Коментари Харесай

Само 2 щафети по-добри от българската в стрелбата

Първата щафета при мъжете от международната купа по биатлон не докара до значимо класиране за България, само че във връзка с стрелбата стартът бе превъзходен.

Общо четиримата ни националния - Благой Тодев, Владимир Илиев, Антон Синапов и Константин Василев, използваха единствено 6 спомагателни патрона при 8-те стрелби.

По добре се показаха единствено Полша и Австрия надлежно с 2 и 4.

Тодев още веднъж показва, че е отличен избор за първи пост. Той смъкна всичките 10 цели без спомагателни патрони и съобщи 11-и на Илиев с закъснение от 50,4 сек.

Владо удостовери, че е в добра форма на старта на сезона. 35-годишният троянец имаше потребност от единствено един спомагателен патрон, а бегово още веднъж впечатли.

При състезателите на втори пост Илиев е 5-и в ски бягането на 17 сек от първия Йоханес Кюн (Гер), а по общото предвижване по трасето се подрежда 6-и на 24,2 сек от норвежеца Стурла Холм Легрейд.

Владо съобщи 7-и на Антон Синапов с закъснение от 50,9 сек от водача Германия. Третият ни пост употребява 2 спомагателни патрона.

Синапов съобщи щафетата на 19-годишния Константин Василев 11-и на 2,12,1 мин от Норвегия.

Младокът имаше проблеми при втората пукотевица, само че резервира наличие на духа и с трите спомагателни патрова смъкна всички цели.

Василев приключи 17-и на 5,11,9 мин от Норвегия, която завоюва щафетата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР