Първата сензация за 2021 г., се роди благодарение на чаровната

...
Първата сензация за 2021 г., се роди благодарение на чаровната
Коментари Харесай

Първата интернет сензация за годината: София Джамджиева проговори за поведението си на екран

Първата сензация за 2021 година, се роди с помощта на чаровната актриса София Джамджиева, която е водеща в музикално телевизионно предаване. Нейните поздрави и държание на екран в разгара на Новата година, станаха мотив да се родят десетки смешки в интернет, а София да се трансформира в ходещо меме. Именно пиянското държание трансфораха Джамджиева в първата интеренет сензация.

Виж още:

Актрисата обаче има друга позиция за случилото се и изрично заявава, че въобще не е била подпийнала. " Пиянското държание е актьорска игра ", споделя София пред " 24 часа ".  Чаровната русокоска споделя, че са я помилили да бъде занимателна и друга по време на новогодишния ефир, с цел да вдигне градуса на настроението още повече.

" Шефът ми се обади по телефона и ми сподели: " София, бъди малко по-забавна ". Така започнах да се върша на доста пияна и да играя, само че очевидно някой фен е решил, че е в действителност, а аз съм актриса. Нито съм използвала опиати, нито алкохол. Няма по какъв начин да бъда пияна на работа ", споделя още София пред изданието.

Виж още:

Допълва, че във въпросното предаване тя комуникира с доста и разнообразни хора, от време на време някои от тях много пияни. " С идването си разчупих малко нещата. Шегувам се със феновете, идвала съм облечена като горски дух или по пижама ", споделя още актрисата и акцентира, че прави всичко в името на положителното шоу. 

София произлиза от артистичен жанр. Майка ѝ е актрисата Албена Чакърова, а татко ѝ Емил Джамджиев - известен режисьор. София е приключила НАТФИЗ и десетки пъти е озвучавала филми и сериали, и е работила с холивудски имена, измежду които Колин Фарел, Патриша Аркет и други. Масово аудиторията я познава от хитовото шоу на NOVA " Като две капки вода " и " Пееш или лъжеш ".

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/sofiadjamdjiev/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР