Първата седмица от новият месец започва с ярко астрологично събитие:

...
Първата седмица от новият месец започва с ярко астрологично събитие:
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 11 юни

Първата седмица от новият месец стартира с блестящо астрологично събитие: Венера, планетата, ръководеща взаимоотношенията, връзките и финансите минава в знака Лъв. В този знак тя ще остане относително дълго - до 9 октомври. Това се дължи на нейното ретроградно придвижване. В продължение на 40 дни, от 22 юли до 5 септември Венера ще бъде ретроградна. По време на нейното ретроградно придвижване не се основават нови връзки, само че могат да се внесат ремонти в съществуващите взаимоотношения. Венера в Лъв е ярка, забележима, влюбена в любовта. Периодът до момента в който Венера е в Лъв е подобаващ за възстановяване на връзката със самия себе си. Това е времето, когато човек може да стартира независима процедура, бизнес, креативен план.
На 5-6 юни Венера е в съпротива, дисонантен аспект с Плутон. Избягвайте изясняване на взаимоотношения, бъдете деликатни във финансовите каузи. През цялата седмица интуитивно взетите решения ще водят във вярната посока.На 11 юни Меркурий влиза в знака на лично ръководство Близнаци до 27 юни.
Слънцето продължава своят пренос през знака Близнаци.

Периодът е удобен за  хармонизиране на междуличностните взаимоотношения, което ще се отрази позитивно и на работните процеси. Инвестирайте време за водене на договаряния, разяснителни диалози, сключване на документи, научаване на нова информация, образования,  пътувания.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР