Първата седмица от началото на предизборната кампания мина. Стигат ли

...
Първата седмица от началото на предизборната кампания мина. Стигат ли
Коментари Харесай

PR експерти: Предизборната кампания е вяла, почти я няма

Първата седмица от началото на предизборната акция мина. Стигат ли посланията на партиите до гласоподавателите и по какъв начин обединенията се борят за гласове?

PR специалистите Диана Дамянова, Нидал Алгафари и доцент Александър Христов разясниха, че акцията е вяла, съвсем я няма, а партиите разчитат по-скоро на твърди ядра.

" Тази акция наподобява на България от 70-те. Садят се дръвчета, подписват се водача, с цел да подсигурява нещо. Тази акция даже анархист, който ще отиде в Народното събрание, с цел да не се сътвори държавно управление. Всичко това още веднъж ще докара до ниска изборна интензивност. Така ще може би ще продължава “, сподели Дамянова.

" В тази обстановка, в която са сега партиите няма сполучлива формула за PR, тъй като задоволително си постлаха едни към други, че им трябват доста избори, които да поизмият това, което си го споделиха. Направиха. Това, че се арестуваха един различен. Това, че се упрекнаха в обири. Всички в купом би трябвало да решат по някакъв метод по какъв начин да стартират да се извиняват на гласоподавателите “, счита Нидал Алгафари.  

" Политиците не се обръщат към хората, те приказват между тях. Те даже не споделят какво считат да създадат или са създали. Всъщност мъчанието би било прелестно, в случай че зад него стои някакво прегрупиране. Шансове за държавно управление има, само че оскъдни. Идеи няма в случай че не се появят до 27 октомври. Може да чакаме сложни диалози сред политическите сили и мъчно съставяна на кабинет “, разяснява доцент Александър Христов в ефира на bTV.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР