Първата седмица на любимият май ще ни донесе много приятни

...
Първата седмица на любимият май ще ни донесе много приятни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп : Успехи за Везни и много любов за Риби

Първата седмица на обичаният май ще ни донесе доста приятни страсти и безредици, които ще преобърнат живота ни в позитивна посока.

Какво са подготвили звездите на всяка зодия? Нека разберем още в този момент:

Овен

Вие, Овни, през седмицата ще сте мощно ангажирани с имиджа си, както и с метода, по който ви виждат другите. Може да решите да измененията косата или визията си или пък да си купите нова, правеща усещане облага. Добре е да внимавате да не се изхвърляте, с цел да не съкратите фрапантно бюджета си.
Някои от вас ще бъдат оценени за опциите и компетенцията си. Много е евентуално да изпъкнете измежду останалите и да получите забавни оферти, както в персонален, по този начин и в професионален проект.

Телец

При вас, Телци, през седмицата се чакат парични приходи и пускане на значими бъдещи планове, които по всяка възможност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развиване и ще ви донесат професионални триумфи. След четвъртък е допустимо да имате фамилни задължения или работа около дома. Много е евентуално ваш родственик да се нуждае от вашата помощ и поддръжка и е значимо да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по разследване.

Близнаци

При вас, Близнаци, са вероятни голям брой обществени задължения, при които ще се натъкнете на значими за вас хора, които биха могли да се окажат основни и потребни за осъществяването на по нататъшните ви проекти. Някои от вас ще подхващат забавни пътувания, които мощно ще ги развълнуват и разнообразят. Много е евентуално да бъдете прелестно сюрпризирани от заобикалящите и да получите забавни известия или позвънявания.

Рак

Вие, Раци, ще имате седмица цялостна с благоприятни условия и оферти. Много е евентуално да срещнете човек, който мощно да ви развълнува и да разнообрази любовния ви живот. В професионално отношение са евентуални разногласия с сътрудници, от които по всяка възможност ще излезете морални спечелили, само че които много ще ви под напрежение и натоварят. Поради тази причина е добре да се постараете да не обръщате внимание на неразбирателствата и да се фокусирате върху своите задания.

Лъв

На вас, Лъвове, през седмицата е доста евентуално да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или обичания човек. Важно е да се стараете да не избухвате и да запазвате хладнокръвие, тъй като по този метод по елементарно ще стигате до близките и ще имате шанса да се изясните с тях. В кариерата ще имате шанса да съумеете да постигнете забележителен прогрес и да предприемете нови, обилни стъпки по стълбицата на триумфа и просперитета. Внимавайте с внезапните придвижвания и се пазете от произшествия.

Дева

Вие, Деви, при започване на седмицата ще съумеете да извършите огромно усещане на заобикалящите и да разсъните тяхната възхита и утвърждение. Където и да решите да влагате силата и старанието си, ще имате триумф и ще сте удовлетворени от резултатите. В любовта нещата ще ви се случват с лекост и обектът на вашата пристрастеност ще ви схваща и без думи и ще се настройва на вашите талази. След сряда е доста евентуално да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределение на общо имущество, приходи или наследства.

Везни

При вас, Везни, е доста евентуално да изникнат неразбирателства с другари или досегашни съидейници. Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени от тях. Добре е обаче да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е евентуално казусът да е краткотраен и нещата да се уравновесят с времето. В професионално отношение е допустимо да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови познания. Колкото повече усърдие влагате, толкоз по-успешни ще сте.

Скорпион

Вие, Скорпиони, при започване на седмицата ще сте извънредно съсредоточени върху персоналните си взаимоотношения и ще дълбаете във опциите за напредък и развиване, които съществуваща ваша връзка предлага. Ако не сте във връзка, ще прецеждате близките като през цедилка и ще търсите подобаващия за вас човек. Настроенията ви ще са променливи и е допустимо да действате мощно притеснително на близките, които няма да са задоволително наясно по какъв начин тъкмо да подходят към вас, с цел да не ви разсърдят или огорчат.

Стрелец

При вас, Стрелци, седмицата ще е цялостна с неочаквани обрати и изненади, както в работата, по този начин и в ежедневния живот. Нещата ви надали ще вървят по авансово квалифициран проект, само че пък ще са много динамични и раздвижени и при всички случаи няма да ви остане време за досада или задушаваща рутина.
След четвъртък са вероятни събития около колегата или в персоналния живот. Може да решите да предприемете взаимни действия, спортни занимания или пътувания.

Козирог

Вие, Козирози, ще сте много флиртаджийски настроени през седмицата и не е изключено да срещнете доста нови и забавни хора, с които да ви е прелестно да поддържате връзка и да се забавлявате. В работата ви е допустимо да поемете дилемите на някой различен, което да не ви е изключително прелестно, изключително в случай че не усетите останалите да признават труда и жертвите ви уместно. Поради огромната ви обществена интензивност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната отмора и разформироване, ще отшумят.

Водолей

При вас, Водолеи, през седмицата не са изключени разногласия с половинката по отношение на общи инициативи. Внимавайте да не прекалите с условията си към обичания човек и се постарайте да погледнете нещата и от негова позиция.
Финансово може да не се чувствате изключително постоянни и да имате предпочитание да изхарчите повече пари, в сравнение с сте изкарали. При всички случаи е добре да се разполагате по отношение на чергата си и да не прибягвате до заеми или заеми.

Риби

Ако сте родени под знака Риби, ви чака една доста буйна и цялостна с страсти седмица. Много е евентуално да сте влюбени или мощно привлечени от някой от обкръжението ви и да изготвяте тактика за спечелването му, която има огромна възможност да излезе сполучлива. Бъдете деликатни със средствата за връзка и превоз и си предвижвайте нещата, по-навреме от нормално, с цел да можете да реагирате на ненадейно зараждащи спънки около тях.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР