Първата съпруга на президента Румен Радев отново е без мъж

...
Първата съпруга на президента Румен Радев отново е без мъж
Коментари Харесай

Бившата жена на Радев го удари на живот

Първата брачна половинка на президента Румен Радев още веднъж е без мъж до себе си. Банковата служителка Гинка напоследък се е отдала на купони и  занимания в огромна женска компания. Заедно с приятелките си тя пътува из България, преди дни е била на отмора в Еленския Балкан, където с приятелките й купонясвали три дни, написа " Ретро “.

На фотосите от вечеринките им се вижда, че някогашната жена на Радев е в чудесно въодушевление и продължава да наподобява все по този начин добре, въпреки обществените й появи в последно време да са същинска необичайност.

От известно време насам банкерката от Пловдив, която този януари навърши 47 години, е спестовна на детайлности към персоналния си живот. С президента Радев са разведени още от 2014 година В първите няколко лета след развода им тя ходеше на почивки само в женска компания. Приятелките й от ученическите години я утешаваха след разлъката, до момента в който си стъпи на краката.

После Гинка имаше случка със собствен сътрудник икономист, с който работеха дружно в банката, в която тя продължава да натрупа стаж и до ден сегашен. Джентълменът Иван постоянно извеждаше някогашната на президента на обеди в заведения за хранене и на разходки, изпращаше я до дома й, само че внезапно двамата престанаха да дружат. След него Кесякова бе паднала в плен на по-млад от нея мъж, който пък бяха засичани да се държат за ръце

Децата им са към този момент независими, а многото свободно време първата брачна половинка на президента запълва със занимания по женски и със спорт. Тя е запалена по планинските преходи, като с всяка  следваща година си слага все по-високи цели и покорява някои от най-трудните направления у нас.  През есента на 2022 година изкачи даже Планината на  боговете – гръцкия Олимп.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР