Първата рожба на актьора Иво Аръков се роди преди броени

...
Първата рожба на актьора Иво Аръков се роди преди броени
Коментари Харесай

Иво Аръков стана баща

Първата рожба на артиста Иво Аръков се роди преди броени часове.

Аръков гушна първото си дете. За раждането на бебето във вторник той сбито заяви в инстаграм с две сторита, в които написа: " Запознайте се с татенцето " под своя фотография и честити на приятелката си Габи, която към този момент е милф-думата за секси мамче, което си е самата истина, като се има поради, че Габи е доста гореща освен поради големия си бюст, само че и поради възрастта си – едвам на 21 години.

За Габи и Иво Аръков това е първи правоприемник, адвамата нямат брак, тъй като Иво още веднъж я назова " другарка ", а не брачна половинка.

Габриела Николаева е с 13 години по-млада от 34-годишната звезда, напомня Хотнюз. На нейната възраст никой не очакваше, че ще бърза да ражда. Явно обаче доста обича артиста, тъй като през днешния ден го подари със наследник. Това не и първата бременност на бъдещата майка. Двойката към този момент имала несполучлив опит за бебе. За страдание, Николаева пометнала. Сега обаче бременността ходя безпроблемно и двамата към този момент се радват на наследник. Въпреки че Аръков не обича да приказва за персоналния си живот, полът на бебето стана явен по време на Baby Shower тъкмо преди месец на Цветница, отбелязва " Марица ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР