Първата публично известна българска порно актриса - Диана Габровска, която

...
Първата публично известна българска порно актриса - Диана Габровска, която
Коментари Харесай

Българската порно кралица Диана Габровска се тунингова за Оскар при Ванко 1

Първата обществено известна българска порно актриса - Диана Габровска, която в портфолиото си към този момент има цели 10 еротични ленти, подхваща промяна на визията си. За изненада на хилядите й фенове, тя няма да подменя силиконовия си бюст, а ще заложи на нова циркониева усмивка. Макар да е продуцирана от известна гръцка платформа, Диана е безапелационна, че нито в Гърция, нито в Турция, а само в клиниката на Ванко 1 - V1 Dental Clinic - ще получи най-безупречните резултати.

 

Самият Иван Главчев изрази задоволството си от този факт, като се изрече ласкаво за Габровска, наричайки я почетна пациентка и най-красивата ни актриса. Това, че тя взема решение да влага точно в нова усмивка, а не в силиконов тунинг, приказва за това, че към този момент единствено еротиката не е задоволителна без очарователна усмивка.

 

Екс кандидат-кметицата от Момин проход, чиито оповестени голи снимки преди локалните избори през октомври 2019-а опропастиха политическата й кариера напълно скоро ще изкушава аудиторията си с новите си циркониеви зъби. Следим за резултата и безусловно ще ви го покажем с цензура или без.

 

И откакто на огромен сексуален фестивал, провел се в Атина през юни тази година, българската порно кралица сграбчи огромната премия, то с новата си усмивка ще бъде подготвена за “Оскар ”. Ванко 1 е безапелационен, че тя има нужните качества, милионна публика, която я обожава, както мъже, по този начин и дами, и с последни линии върху усмивката й ще покори международни висоти!

Тагове: Ванко 1 Диана Габровска тунинг холивудска усмивка V1 Dental Clinic
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР