Първата порция със съвети от Надя Сивкова засяга важна тема

...
Първата порция със съвети от Надя Сивкова засяга важна тема
Коментари Харесай

В страната на красотата с Надя Сивкова: Хидратиране на кожата през лятото

Първата порция със препоръки от Надя Сивкова визира значима тематика за хубостта през лятото – хидратацията на кожата.

Толкова желан и чакан – летният сезон към този момент е (почти) тук. Хидратацията е от решаващо значение освен за оптималното действие на тялото, само че и за поддържането на сияещата, младежка кожа. Днес ще поговорим точно за това – по какъв начин да запазим кожата си хидратирана през летните месеци. 

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Хидратиране на кожата през лятото

  • Набавяйте си хидратация от храната си , като хапвате повече плодове и зеленчуци. Най-високо наличие на вода имат краставиците, доматите, горските плодове, репичките и грейпфрутът. Наблягайте на смутитата и салатите и кожата ви ще сияе през цялата година.
  • Обичате солта ? Опитайте се да се откажете от този табиет през топлите месеци. Солта задържа вода и неприятното е, че се натрупва в организма, само че не и в клетките. В разследване солта пречи на цялостната хидратация на тялото и води до подутина, целулит и вял загар.
  • Ексфолирайте кожата си 2-3 пъти седмично, с цел да премахнете мъртвите кафези и да разкриете новата, гладка и нежна кожа. Не забравяйте постоянно след ексфолиране да хидратирате щедро, тъй като кожата е по-податлива на изгаряне и изсушаване. А добре хидратираната кожа се пази по-добре сама от слънчевите лъчи. Обърнете особено внимание на кожата на тялото след ексфолиране, когато тя е изключително сензитивна. Ние бихме ви препоръчвали хидратиращия лосион за тяло VELNEA. Той е обогатен с алое вера и обезпечава ефикасна хидратация, правейки кожата гладка и сияйна. Леката му формула се всмуква бързо, а ароматът е гальовен и пресен.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Хидратиране на кожата през лятото

  • Има ли почитателите на маските с глина? Те могат да с а сериозен провинен за дехидратация през летните месеци. Съветваме да прибегнете към гел-маските. Те естествено имат по-ниска температура и прелестно охлаждат кожата. Това е изключително потребно за усмиряване на всички типове зачервявания по кожата. Ако доста държите на глинената си маска, просто я нанесете единствено в Т-зоната, а не по цялото лице. След това можете да продължите с нормалния си обред – тоник, серум, крем и по този начин нататък. 
  • Голяма неточност, която доста дами позволяват, е да спрат с нормалните си кремове за лице, поради жегата . Точно в този момент кожата се нуждае от повече хидратация и грижа. Слънцето вреди, нервира, дехидратира и изтощава кожата и е значимо да му противодействаме. Поне един път дневно нанасяйте богат хидратиращ артикул. Нашето предложение е богатият крем за лице за сензитивна кожа от VZK. Продуктът е с доста лека текстура, само че дава всичко належащо на кожата. Съдържа дестилат от червени водорасли, който понижава възприятието за обтягане и дискомфорт. Кремът е обогатен с масло от жожоба за по-мека и блестяща кожа, а глицеринът и хиалуроновата киселина имат способността да се свързват с водата и по този начин продуктът овлажнява още по-ефективно.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Хидратиране на кожата през лятото

  • А с цел да повдигнем на още едно равнище beauty рутината през тазгодишното лято, можем да прибавим няколко капки от надълбоко хидратиращия серум с хиалуронова киселина и хидрокомплекс на VELNEA.

 В страната на хубостта с Надя Сивкова: Хидратиране на кожата през лятото

Серумът е кристално чист, лек и забавя стареенето на кожата – развой, който се забързва от излагането на слънчеви лъчи. Хидрокомплексът усъвършенства еластичността на кожата и не й разрешава да се изсуши. Нанасяйте го заран и вечер с потупващи придвижвания.

И не забравяйте – хидратираната кожа е най-красивият аксесоар, който можете да носите това лято.

Всички артикули можете да намерите на уеб страницата на Lilly Drogerie. 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР