Първата половина на годината ще бъде активна и наситена със

...
Първата половина на годината ще бъде активна и наситена със
Коментари Харесай

Хороскоп за зодия Лъв

Първата половина на годината ще бъде дейна и наситена със събития за Лъвовете, ще би трябвало да съчетаете нововъведенията и консерватизма. За да преминат дванадесетте месеца продуктивно и щастливо, използвайте насоките от хороскопа, естествени си качества и гениите. Бъдете в обществото по-често и ще съумеете във всички области на живота.

Общ хороскоп за зодия Лъв за 2024 година

Лъвът ще бъде един от тримата късметлии на годината. Очакват ви бърз прогрес в кариерата, кариерно израстване и разкриване на личен бизнес. Ще имате шанс във всеки бизнес, с който се захванете. Закупуването на недвижими парцели и преместването в нова страна, дълго чаканите деца, основаването на креативен планове и неочакваното възобновяване от заболяване не са чудеса, а всекидневието на Лъва през идната година. Той ще просперира, ще срещне любовта и ще укрепи фамилията. Ще можете да се помирите с роднините си и да успехите враговете си.

Какво чака дамата Лъв през 2024 година? В идващите три години тя ще разцъфне. През 2024 година обърнете внимание на външния си тип и здравето. Променете имиджа си, погрижете се за фигурата, кожата, косата. Това ще увеличи самочувствието ви и ще успокои вътрешния ви критик. Влиянието на Юпитер ще помогне за повишение на обществения статус. Превърнете способността си да давате препоръки в спомагателен приход, като съветвате хората. Изградете връзки с сътрудниците си. За някои ви чака буйна офис романтика.

Мъжът Лъв ще стане занаятчия в договарянията. Очаква го дейна преписка и другарство, кръгът от познати ще се разшири. Партньорството с Близнаци ще донесе шанс в бизнеса и саморазвитието. Вземете образование, това ще ви помогне да работите и да получите мечтаната позиция. Ако оставите настрани страховете и старите си привички, през май ще получите преференциално предложение от другари и близки познати.

Хороскоп за обич и връзки

Очарованието на Лъва ще се ускори от първите дни на 2024 година. Очаква го година на обич, внимание, грижа, боготворене и поклонение. Необвързаните Лъвове ще срещнат любовта, а двойките ще подобрят изискванията на живот, ще покачат комфорта и финансовото положение на фамилията. Не изграждайте сантиментални връзки с другари, само че офис романтиката ще прерасне в освен това. Не бързайте да късате връзките с дългогодишния си сътрудник. Опитайте се да разберете и да постигнете консенсус, има късмет да подновите връзката, което да я направи по-здрава и по-силна.

Ведическият астролог доктор Мрагаанк дава обещание естетика в фамилиите и двойките през февруари и март. Най-благоприятният интервал за намиране на нова обич и подсилване на съществуващите връзки е средата и края на лятото. Можете да срещнете сантиментален сътрудник в кръг от съидейници. Общувайте както в действителния живот, по този начин и онлайн. Вибрациите на чара, които се излъчват от Лъва, ще имат вълшебен резултат върху хората към тях. Отстранете откровените ласкатели. Дайте късмет на мощни, умни и почтени хора. За да разберете кой тъкмо е нужен, бъдете почтени със себе си, разберете персоналните си стремежи и потребности. Астрологичното издание Астрология счита, че Сатурн ще помогне на Лъва в това.

Здраве и хубост

Здравето на Лъва през 2024 година не е съвършено, само че няма да има и съществени проблеми. Вземете навреме превантивни ограничения, с цел да предотвратите настинките и вирусните болести. Най-опасният интервал е юли. Здравословният метод на живот ще усъвършенства обстановката. Отидете да бягате, излезте на разходка, с цел да се калите. Ежедневните утринни извършения са ключът към здравето. Ако имате хронични болести, посетете санаториум за превантивно лекуване. Лъвът би трябвало да обърне внимание на положението на нервната система, да усъвършенства съня и да понижи тревогата. Астрологът Сюзън Тейлър поучава да обърнете внимание на равнищата на стрес. В края на есента и декември обърнете особено внимание на настроението и страстите си. Научете се да се наслаждавате на живота, да употребявате духовни, дихателни и телесни практики, с цел да стабилизирате прочувственото си положение.

Ваканционният формат не е рисков, а релакс. Отидете на гастрономическа обиколка, изучавайте културата на други страни и нации. Лъвът ще се наслаждения на круиз или седмица в курорта в спа хотел. По-добре е да планирате отмора и да закупите ваучери при започване на годината или през лятото.

Финанси и кариерен хороскоп

Нов кармичен цикъл под въздействието на Нептун подсигурява триумф в работата, благосъстояние и благоденствие. Финансовите достижения на Лъва през 2024 година ще бъдат обилни. Според астролозите Тали и Офира Едут, Юпитер и Уран в десети дом на кариерата ще оказват помощ за това. Кариерното израстване и вложенията ще донесат облага. Бъдете деликатни при избора на снабдители и сътрудници. Погледнете трезво опциите, проверете обстоятелствата. Успех чакат Лъвовете, които работят по контракт. От януари до май ще би трябвало да работите интензивно и да харчите малко. Непредвидени разноски ще създадат пробив в бюджета. Домашното счетоводство ще ви помогне да поддържате надзор. Не се ограничавайте до съществени потребности, само че и не губете пари за нелепости. Втората половина на годината ще бъде най-щедра във връзка с облагите. Лъвът не би трябвало да се отхвърля от себе си, той може да живее в огромен мащаб.

По-добре е да не вземате заеми, само че огромните покупки ще бъдат сполучливи. Повечето Лъвове ще получат позицията, за която от дълго време мечтаят. Най-голям триумф през 2024 година ще реализиран тези, които работят в региона на изкуството – художници, музиканти, писатели. Селскостопанските служащи ще съумеят.

Препоръки към Лъва за реализиране на триумф

Щастливата година ще бъде по-успешна, колкото по-компетентна е тактиката. Социалният портал Medium дава обещание обилни промени в разнообразни аспекти на Лъва. Обърнете внимание на следните рекомендации:

– Зимата е неактивен интервал. Ангажирайте се с обмисляне, подсилване на персоналните взаимоотношения и възобновяване преди пробива.

– През март и май постигайте задачите си бързо и последователно.

– От 2 до 25 април проверете още веднъж всичко, което е направено. Сравнете резултата с проектите, коригирайте грешките.

– Втората половина на годината. Юпитер в Близнаци ще усили емоционалността и ще вдъхне живот на разнообразието. Стартиране на креативен планове.

– Юни-юли е удобен за пътешестване, запознанства и другарство. Купувайте и продавайте коли, домашен уреди, смарт телефони и други съоръжения.

– През септември-октомври се заявете. Това е добър миг да извършите презентация, да изнесете тирада, да ръководите план, да промените работата си с по-високоплатена.

– През ноември и декември създайте нови другарства. Това е добър миг за възобновяване на фамилните връзки.

Лъвът няма право да поема цялата отговорност и работа. През 2024 година главната задача е да се научим по какъв начин да делегираме и укрепваме умеенето за самопредставяне. Това е сериозна стъпка към триумфа и просперитета.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР