Първата по рода си напитка, която обещава да ви отрезви

...
Първата по рода си напитка, която обещава да ви отрезви
Коментари Харесай

Създадоха напитка, която може да сложи край на махмурлука завинаги

Първата по рода си напитка, която дава обещание да ви отрезви за един час и да предотврати махмурлука, ще е на пазара в точния момент за Коледа. 

Safety Shot, основана в съдействие с доктор от Флорида, твърди, че е " първата патентована напитка на Земята ", която потушава махмурлука, като понижава на половина наличието на алкохол в кръвта единствено за 30 минути .

Според уелнес компанията, която стои зад нея, това фрапантно понижава чувството за замайване - в това число неналичието на фокус и бавните придвижвания, както и махмурлука.

The Safety Shot debut. Coming to a store near you soon!
— Safety Shot (@drinksafetyshot)
Все още не е изцяло ясно какво тъкмо съдържа напитката, макар че на уеб страницата ѝ са изброени витамини и ноотропи - съединения, които усъвършенстват когнитивния фокус.

Твърди се, че напитката, която се употребява незабавно след привършване на алкохолната сесия, оказва помощ за ускорение на разграждането на алкохола в кръвта , като в същото време образува предпазен щит към стомашната стена, ограничавайки количеството, което се всмуква.

Това, от своя страна, лимитира въздействието на алкохола върху централната нервна система, която се депресира, когато алкохолът попадне в организма, като се свързва с невротрансмитери, които потискат връзката. Именно това води до закъснение на мозъчната активност, което води до неприятно знание, компликации с равновесието и проблеми с говора.

Coming soon!
— Safety Shot (@drinksafetyshot)
Според уеб страницата на марката Safety Shot възвръща активността на централната нервна система, което ви разрешава да мислите по-ясно . Твърди се, че " обширната композиция от минерали и съставки " на продукта понижава дехидратацията.

Проучване на продукта, оповестено предишния месец, прави оценка доброволци, на които е сервиран алкохол в продължение на един час и по-късно са помолени да спрат.

Съдържанието на алкохол в кръвта на участниците е било измерено благодарение на алкотест, след което те са били помолени да изпият 170 мл Safety Shot. 

Изследователите откриват, че участниците, които са пили Safety Shot, са понижили кръвната си захар седем пъти по-бързо от контролната група.

Д-р Глин Уилсън, основен теоретичен началник по сигурността на Safety Shot, съобщи: " Резултатите от това изследване с доброволци ясно демонстрират, че Safety Shot понижава наличието на алкохол в кръвта на статистически значимо равнище и го прави доста по-бързо от това на хората, които не са пили Safety Shot. "

Изследователите обаче също по този начин обявиха, че изследването е било малко, само че сега се организира друго по-качествено изследване. 

Компанията също по този начин възнамерява да създаде по-концентрирана версия на формулата, отпускана по лекарско наставление, която да се употребява като артикул за детоксикация при алкохолно отравяне.

Брайън Джон, основен изпълнителен шеф на Safety Shot, съобщи: " Убедени сме, че Safety Shot ще се трансформира в хитов артикул, който ще сътвори нова категория в производството на питиета ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР