Първата отпаднала двойка в третия сезон на „Един за друг“

...
Първата отпаднала двойка в третия сезон на „Един за друг“
Коментари Харесай

Валя и Емил отпаднаха от надпреварата „Един за друг“

Първата отпаднала двойка в третия сезон на „ Един за различен “ са Валя и Емил. През миналата седмица шансът не се усмихна на семейство Стефанови в нито една от игрите и двамата се оказаха първите номинирани още в сряда.

Въпреки огромното предпочитание да се оправи добре с предизвикването, Валя не съумя да стигне в точния момент за първата среща с половинката си в самостоятелното тестване за дамите. В мъжката игра пък Емил същински се затрудни да познае какви отговори е дала жена му и по този метод фамилията означи втора загуба. В тестването за двойки те още веднъж заеха последното място и се наложи да се изправят на елиминация против предпоследната двойка в класирането – Мария и Виолин. Валя и Емил получиха по-малко поддръжка от останалите участници и напуснаха вълнуващата конкуренция „ Един за различен “.

„ Тъжно ни е да сме първата напуснала двойка. Изживяването във Вилата на любовта беше неповторимо! Емоциите бяха в обилие – от всичко по малко. Освен раждането на децата ни, не се сещаме за друго прекарване, което да ни е раздрусало както „ Един за различен “, споделиха Валя и Емил на потегляне от предаването.

„ Валя, Емо – вашето премеждие в нашето предаване се оказа малко, само че имам вяра, че ще го помните цялостен живот. Искрено ви поисквам постоянно да се обичате по този начин, както се обичали най-силно. Това, което видяхме от вас, ни беше изцяло задоволително, с цел да разберем, че сте един за различен “, разяснява Емо Чолаков. А какви ли тествания е подготвил водещият за двойките идната седмица? Не пропускайте да разберете в новите епизоди на най-романтичното предаване „ Един за различен “ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР