Първата носителка на короната Мис Плюс размер вече гордо носи

...
Първата носителка на короната Мис Плюс размер вече гордо носи
Коментари Харесай

Веси Маринова е първата Мис Плюс размер


Първата носителка на короната " Мис Плюс размер " към този момент гордо носи купата си. Победителката е младата и чаровна Веси Маринова, известна и с това, че е първият XXL модел у нас. Закръглената кокона е щастлива, че е съумяла да сбъдне фантазията си и да завоюва състезанието.

" Това е чистото доказателство, че когато човек желае нещо доста мощно и бленува за него с цялата си душа и влага цялата си сила, и го желае нереално мощно, то в действителност ще стане! Отдавна очаквам да се направи сходен план в България и съм доста радостна, че взех присъединяване в него! Тази корона е признакът на моята борбеност, на моята откровеност и е безспорното доказателство, че когато човек е убеден в себе си, когато човек се обича и се бори за това, което желае, то ще стане! Тази корона е знак и на това, че хубостта няма форми, няма числа, няма граници, всеки човек е хубав по своя си метод! " - удовлетворена е миската, която бе измежду първите, записали се за присъединяване в конкуренцията.



Красотата няма форми, уверени са мацките

Редом до Веси застава и ексцентричната Ваня Великова. Мацката завоюва първото място в гласуването на феновете. Певицата, която преди време се прочу със скандалното видео, на което инжектира сама хиалурон в устните си, завоюва благосклонностите с възприятието си за комизъм. Вечно усмихнатата и занимателна Ваня също си потегли с лента от надпреварата.



Ваня завоюва сърцата на феновете

Големият край на " Мис Плюс размер " се състоя в столичен клуб при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, а претендентките бяха в красиви публични рокли. Първото издание на състезанието за закръглени мадами се организира под формата на онлайн риалити шоу. В няколко епизода претендентките представяха себе си, изпълнявайки поставените им задания. С отварянето на заведенията в столицата се състоя и огромният край. Организатор на състезанието е " Мисис България " Мариана Маринова, а задачата на конкуренцията бе да се вдъхне кураж и самочувствие на дамите в по-големи размери. Очаква се битката за короната да се трансформира в годишно съревнование.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР