Първата ни среща с новите Galaxy S9 модели на Samsung

...
Първата ни среща с новите Galaxy S9 модели на Samsung
Коментари Харесай

Първите неща, които незабавно да изпробваш със Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+

Първата ни среща с новите Galaxy S9 модели на Samsung бе малко преди формалната му премиера в Барселона и оттогава не стопираме да споделяме впечатленията  си. Очаквайте напълно скоро цялостното ни ревю, само че към него демонстрират сериозен интерес и мобилните оператори. Днес VIVACOM ни изпратиха материал, в който разказват кои са най-интересните неща в апаратите съгласно тях и защото ненапълно съответстват и с нашето виждане, взехме решение да я споделим с вас.

Да си купиш най-новия флагман на Samsung към този момент е елементарно и комфортно – можеш да го поръчаш онлайн от VIVACOM или от различен мобилен оператор, а от през днешния ден моделът може да се откри и в магазините из цялата страна. По-трудно е, обаче, да решиш коя от всичките му екстри да изпробваш първо, както означават от „оранжевия“ телеком. Ето както ни пишат те:

За да не се чудиш, ето лист със наложителните неща, които първо да тестваш на новите смарт телефони с Инфинити екран от най-ново потомство – 5.8-инчовият Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ с размер на екрана цели 6.2 инча.


Снимай – От Samsung още веднъж слагат акцент върху камерата – 12-мегапикселова съществена и 8-мегапикселова предна при Galaxy S9, и двойна 12-мегапикселова съществена при Galaxy S9+. Те ще създадат фотосите ти красиви при разнообразни типове светлина и ще уловят нощните ти завършения с поразителна изясненост, с помощта на адаптивния режим на двойната бленда F1.5/F2.4. Можеш да създаваш и пленителни видеоклипове с функционалността за супер занимателен каданс. Дори да не успяваш да задържиш телефона си имобилен, фотосите ще са с кристална непорочност, с помощта на оптичната стабилизация на изображението (OIS). Настрой интелигентното сканиране – Отминаха дните, в които всякога би трябвало да въвеждаш ключова дума, с цел да отключиш телефона си. Със Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9+ можеш да настроиш интелигентно сканиране, което комбинира различаване на лица и сканиране на ириса. Телефонът ще те разпознава даже при слаба светлина. Трябва просто да активираш опцията от менюто с настройки и готово – отключваш го неотложно, когато и където е належащо. Слей се със звука – чистият тон на двойните стереоговорители, настроени от AKG, е 1,4 пъти по-мощен от този на предходните телефони от Galaxy серията. Направи си лично Emoji – Защо да използваш жълто усмихнато емотиконче, когато можеш да си създадеш свое, наподобяващо съвсем на теб? Това към този момент е допустимо с новите флагмани на Просто отвори камерата, избери режим AR Emoji, снимай се и след секунди ще видиш своята анимирана версия. Можеш и да запишеш клипове, в които твоето емоджи с добавена действителност приказва, пее или прави, каквото пожелаеш. Сподели ги с другари, с цел да направиш своя чат неповторим. Сподели безпроблемно екрана си с други Samsung екрани – можеш да споделяш елементарно фотоси и видеоклипове, като синхронизираш устройствата си посредством своя Samsung профил. Превключвай бързо приложенията – сърфирай в интернет, направи си лично емоджи с добавена действителност или играй обичаната си игра. Каквото и да правиш, то се прави гладко и бързо с мощната композиция от мобилен процесор Octa-core Exynos 9810 и 4 GB RAM памет при Galaxy S9 и 6 GB RAM при Galaxy S9+.


Samsung Galaxy S9 и Samsung Galaxy S9+ се оферират в най-модерния за 2018 година цвят – ултравиолетово, а за феновете на по-класическия жанр са разновидностите в среднощно черно и  син корал.

Цената на Samsung Galaxy S9 64GB е 48,58 лева./месец с или 1019,98 лева в брой с проект SMART U. А Samsung Galaxy S9+ 64GB коства 55,58 лева месечно или 1 169,98 лева в брой с проект SMART U от VIVACOM.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР