Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров бе изпаднал в

...
Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров бе изпаднал в
Коментари Харесай

Програма за петък: Григор отново на корта в спор за място на 1/2-финалите във Виена

Първата ни ракета при мъжете Григор Димитров бе изпаднал в сериозна рецесия през последните седмици, само че подновяването на съдействието му с Дани Валверду наподобява, че дава резултат, защото на АТР 500 конкуренцията във Виена родният ни представител съумява да покаже най-хубавото си лице на корта и към този момент е измежду четвъртфиналистите в шампионата. Това стана факт, откакто в четвъртък нашето момче надигра изрично третия подложен в схемата Андрей Рубльов и реализира двусетова победа по-късно повече от час игра. 

Следващото затруднение пред най-хубавия ни тенисист е изненадата на шампионата до момента, а точно международният №59 Маркос Гирон, който отстрани поредно Талон Грийкспор и Камерън Нори, с цел да оформи конфликт с хасковлията. До този миг двамата имат два изиграни дуела, като са си поделяли по една победа. Необходимо е обаче да се означи, че триумфът на американеца пристигна на старта на миналогодишния Уимбълдън, когато нашето момче трябваше да се откаже поради контузия в гърба. Победата на сънародника ни пък пристигна на същия шампионат през сегашния сезон, като във въпросния конфликт някогашният №3 отпусна едвам три гейма на съперника си.

Предстоящият дуел сред Димитров и Гирон е подложен под номер едно в програмата на централния корт за петък във Виена, което значи, че предстоящото му начало е не преди 15:00 часа българско време, като вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на някой от обичайните линкове в Tennis.bg.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР