Първата ни ракета Григор Димитров даде кратко интервю за сайта

...
Първата ни ракета Григор Димитров даде кратко интервю за сайта
Коментари Харесай

Григор Димитров: Старая се да си поставям високи цели и да ги изпълнявам

Първата ни ракета Григор Димитров даде малко изявление за уеб страницата на ATP преди началото на присъединяване си на шампионата в Акапулко. Световният №16 разяснява изискванията в мексиканския курорт, като също така даде своята оценка за представянето си на Australian Open и приказва за работата си със своя треньор Данте Ботини, написа tenniskafe.com.

– Григор, на първо време желая да те поздравявам още веднъж в Акапулко. Това е място, от което пазиш доста щастливи мемоари и допускам, че с всяка минала година се чувстваш все по-комфортно тук?
– Идвам тук всяка година и това ми оказва помощ да се приспособявам все по-бързо във връзка с настилката, топките и времето. Конкретно на този шампионат това е доста значимо, защото климатът е мокър, кортът от време на време е леплив и като цяло изискванията са тежки. Има доста неща, за които би трябвало да помислиш, само че на мен просто ми харесва да бъда на корта и няма значение какво е времето. Винаги имам възприятието, че държа обстановката под надзор.

Media day
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР