Първата линия на защита на евроатлантическия избор на България е

...
Първата линия на защита на евроатлантическия избор на България е
Коментари Харесай

Атлантици: Първата линия на защита на евроатлантическия избор на България е премахване на института служебно правителство

" Първата линия на отбрана на евроатлантическия избор на България е унищожаване на института " служебно държавно управление ". Това се споделя в позиция на Атлантическия съвет на България.

" За задачата призоваваме народните представители с евроатлантическо болшинство, което към този момент потвърди, че съществува, да образуват ново постоянно държавно управление, с ясна и закрепена стратегия и мандат.

През това време, според процедурата и периодите от глава 9 от Конституцията, народните представители би трябвало да отстранен института на служебното държавно управление. Така ще отрежат пътя на Румен Радев към нова еднолична власт и към определяне на прокремълска президентска република.

Евроатлантическите партии в Народното събрание, колкото й да не могат в този момент да намерят общ език за сформиране на постоянно държавно управление до края на постоянния мандат на този парламент, би трябвало да осъзнаят едно - най-важното в този момент е да бъде спрян пРезидента и да бъдат обезвредени упоритостите му към еднолична власт. Това е първостепенната опасност за демокрацията и държавността в този момент!

Затова, призоваваме евроатлантическите политически сили в Народното събрание:

Първо, лишете Румен Радев от инструмента служебно държавно управление, а по-късно, в случай че желаете, отидете на нови избори! ", се споделя в позицията
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР