Първата Коледа на едно от бебета на 2019 г. в

...
Първата Коледа на едно от бебета на 2019 г. в
Коментари Харесай

Меган, Хари и Арчи прекараха Коледа в Канада - slava.bg


Първата Коледа на едно от бебета на 2019 година в международен мащаб - детенцето на американската актриса Меган Маркъл и английския принц Хари, се случи не в английския кралски двор, а измежду съвсем дивата природа на Ванкувър.

Щастливите родители разпространиха чернобяла фотография на дребното, което беше надалеч от прабаба си - английската кралица Елизабет II, заета в този миг с тирада към поданиците си. Кралицата по традиция провежда коледно празненство всяка година, като е хазаин на събитието, плащано от личния й джоб, с цел да благодари на кралските си служащи.

На празненството се събира цялото семейство. Съкровената традиция е от остарели времена, когато всички от фамилията си събират.

От началото на декември Хари и Меган Маркъл обаче са в своята планувана шестседмична почивка за да прекарат повече време като семейство. Херцогът и херцогинята на Съсекс и техният наследник Арчи отпътуваха за Съединени американски щати. Там те посрещнаха Деня на благодарността в стеснен фамилен кръг в дома на майката на Маркъл - Дория Рагланд, в Лос Анджелис. Според източници от двореца, пътешествието на Хари и Меган ще продължи много дълго - евентуално чак до след Нова година. Щастливото семейство се скри във Ванкувър, а принц Хари за първи път бе надалеч от татко си и останалите членове на кралското семейство. Хари и Меган вместо на тежки трапези ще прекарат същински щастлива Коледа надалеч от кралския протокол.

Същевременно Елизабет II се обърна към поданиците си и посочи екологията в годишното си коледно одобрение. Тя настоя за помиряване в края на една година, в която Обединеното кралство бе разграничено във връзка с Брекзит. Монархът също призна, че 2019 година е била сложна година и пътят не всеки път е бил равен, без съответно да загатва никакви политически събития. Кралицата сподели още, че провокациите, с които хората се сблъскват през днешния ден, са разнообразни от тези на нейното потомство, само че тя е била "поразена от това, по какъв начин новите генерации са донесли сходен смисъл на въпроси като опазването на околната среда и нашия климат. Британският суверен включи и персонален претекст в коледното си одобрение, като означи със удовлетворение, че посрещна осмото си правнуче в кралското семейство - първото дете на херцога и херцогинята на Съсекс Хари и Меган - Арчи. "Филип и аз с наслада посрещнахме осмото си огромно внуче в нашето семейство ", сподели кралицата. "Разбира се, в основата на коледната история стои раждането на дете: на пръв взор дребна и незначителна стъпка, подценявана от мнозина във Витлеем ".

97-годишният ѝ брачен партньор принц Филип беше изписан от лондонска болница. Преди това той взе участие в злополука, при която едвам не почина бебе.

Миналия месец принц Андрю - вторият наследник на кралицата - се отдръпна от публичните си отговорности след необятно подложено на критика изявление за връзките си с наказания нарушител Джефри Епщайн.
Източник: Kanal 3
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР