Първата жертва наопустошителната самолетна катастрофа в Непал, прикоято загинаха най-малко

...
Първата жертва наопустошителната самолетна катастрофа в Непал, прикоято загинаха най-малко
Коментари Харесай

„Последни минути живот“: Смразяващи кадри от падащия самолет в Непал

Първата жертва наопустошителната самолетна злополука в Непал, прикоято починаха минимум 68души, е снимана, съобщи.

33-годишната Елена Бандуро разгласява усмихнато селфи моменти преди самолетът да падне в дефиле и да избухне в пламъци в Покхара.

Руската туристическа блогърка разгорещено описа на почитателите си в обществените мрежи за пътуването си.

Качвайки фотография на себе си в самолета, тя написа: „ Отиваме в Непал! “ В Москва Елена работелакато управител на обществени медии и пътуваламного.

Днес в обществените медии заваляха почести за нея, като един от потрелбителите янарече „ най-светлата и добра душа, която познаваме “.

Петнадесет чужденци и четирима членове на екипажа са били измежду 72-мата души на борда на самолета, който се е опитвал да кацне на новооткрито летище.

Спасителите претърсват останките на ръба на скалата и в дерето под нея.

В момента не е ясно какво е предизвикало нещастието -най-смъртоносната авиационна злополука в страната от три десетилетия.

Друг видеоклип, сниман по време на рухването на самолета, демонстрира ужасяващия случай.

Трима други руснаци починаха по време на 27-минутния полет на Yeti Airlines. Те саВиктория Алтунина, Юрий Лугин и Виктор Лагин.

Това беше доказано от съветския дипломат в Непал Алексей Новиков, който сподели, че управляващите ще поддържат фамилиите на жертвите.

Други чужденци на борда са петима индийци, четирима руснаци, двама южнокорейци и по един от Ирландия, Австралия, Аржентина и Франция.

Местният гражданин Бишну Тивари, който се втурнал към мястото на злополуката, с цел да помогне в издирването, показа, че избавителните старания са били затруднени заради гъстия пушек и вилнеещия огън, който е обхванал самолета.

„ Пламъците бяха толкоз горещи, че не можахме да се доближим до останките “, описа той.

Друг очевидец описа, че е видял самолета да се въртивъв въздуха, след което е почнал опити за кацане.

Гаурав Гурунг твърди, че самолетът е паднал с носа напреди по-късно се е разрушил в дефилето.

Двумоторният аероплан ATR 72 за финален път е осъществил контакт с летищетоблизо до Сети Гордж в 10:50 сутринта локално време, оповестиха от авиационните управляващи.

Премиерът Пушпа Камал Дахал, който се втурна към летището след бедствието,потвърди, че е почнало следствие.

„ Инцидентът етрагичен “, съобщи той.

Непал има трагична история на съдбовни авиокатастрофис отдалечени писти и неочаквани промени във времето, които от време на време водят до рискови условия.

Загиналиса всичкидуши на борда. Това заяви представител на авиопревозвача Пемба Шерпа, цитират от организациите. По-рано имаше известия, че са оживели двама непалци, които са в тежко положение.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР