Първата жена на футболиста Благой Георгиев - Христина Витанова, върти

...
Първата жена на футболиста Благой Георгиев - Христина Витанова, върти
Коментари Харесай

С щастлив край? Бившата на Джизъса върти масажи

Първата жена на футболиста Благой Георгиев - Христина Витанова, върти разтривки за подмладяване. Ексгимнастичката се е специализирала в неповторима технология за масаж на лицето.

Ръце

Една от първите, възползвала се от новите познания на Витанова, стана приятелката й попфолк певицата Алисия. Самата Алисия показа с почитателите си в мрежата видео от козметичното студио, в което работи Христина. Певицата показа, че извънредно доста съжалява, че чак в този момент е намерила време да се възползва от тази неповторима процедура. „ Ти си най-хубавата “, написа тя в профила си под видео, на което се виждат единствено ръцете на Витанова. „ От много време се поканвам да стартира с масажите на разположение и желая да ви кажа, че към този момент скърбя, че толкоз време съм го отлагала. Това е неповторима процедура и мощно ви я предлагам “, изясни изпълнителката. Тя не пропусна да благодари на своята другарка за грижите за лицето й.

Кожа

Припомняме, че преди време се появи слух, че Витанова е почнала работа като шеф на козметично студио в София. Брюнетката постоянно можело да бъде засечена да седи на рецепцията на салона. Явно Христина не седи на едно място и е нараснала познанията си в областта на хубостта и към този момент предлага свои лични козметични услуги. Според осведомени тя е изкарала курс при украинка. Масажът на лицето стана доста известен у нас в последната година, откакто в България пристигнаха доста украинки, бягайки от войната. Именно йогата за лице и масажите с ръце са тайната на младите кожи на лицата на рускини и украинки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР