Първата изгонена от Master Chef Събина Косева е имала фиктивен

...
Първата изгонена от Master Chef Събина Косева е имала фиктивен
Коментари Харесай

Първата изгонена от MasterChef имала фиктивен брак с джендър милионер

Първата изгонена от Master Chef Събина Косева е имала мним брак с джендър. Готвачката била принудена да бъде заслон за същинската полова ориентировка на брачна половинка си, с цел да остане да живее с него в Белгия, разкриват нейни другари, твърди Таблоид, без да се базира на съответен източник.

Събина удостовери сбито слуховете и призна, че не е била щастлива по време на брака си.

Тя описа, че е сключила брак по сметка с милионер в Белгия, който забогатял, печелейки 8 милиона евро от тамошната лотария. Събина нямала легални документи, които да ѝ разрешат да работи в непознатата страна и по тази причина се решила на тази стъпка.

Бракът бил преференциален и за двамата – хем тя си узаконявала престоя, хем ненадейно забогателия мъж се представял пред фамилията си като порядъчно фамилен господин. С него готвачката се срещнала по интернет и малко по-късно решили да се оженят фиктивно.

Историята обаче претърпява чудноват поврат. Прокурор забранил брака, тъй като схванал, че той е единствено по сметка и на процедура младоженците нямат усеща. Адвокат обаче съумял да пребори решението му в съда с аргумента, че щом и двамата го желаят няма спънка. Така двойката сключила публично брак и вдигнали женитба в Брюксел.

Бракът обаче траял единствено година и половина, през които Събина въобще не била щастлива. Съпругът ѝ разкрил неприятни черти от характера си, за които тя през днешния ден не желае да споделя. Най-вероятно дамата е ставала свидетелка на брутални хомо осъществявания, позволяват околните ѝ.

В момента някогашният ѝ живее публично с мъж и престанал да се крие, че е гей, описа тя в предаването Преди обед.

Когато Събина напуснала мъжа си, имала десетина евро в джоба си. Нямала право да получи част от облагата от
лотарията, защото имала подписан предбрачен контракт, че при бракоразвод няма да получи безусловно нищо. Затова спала първата нощ в колата си, а след това потърсила помощ от църквата.

За нея се погрижили монахините от ордена на сестрите на любовта, които я приютили. Тя почнала работа в ресторант в белгийския град Брюж, а не след дълго още веднъж по интернет се срещнала със настоящия си брачен партньор. Той е холандец, към този момент пенсионер и двамата сега живеят в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР