Първата и втората политическа сила показаха, че нямат никакъв капацитет.

...
Първата и втората политическа сила показаха, че нямат никакъв капацитет.
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Смяна на ротационен кабинет ”Габриел” с кабинет ”Денков” са глупости

Първата и втората политическа мощ демонстрираха, че нямат никакъв потенциал. Щом като те се спъват в първата задача да създадат допустим лист, безапелационна е водачът на " Движение 21 ".

 

Цяла неделя вървят интензивни договаряния сред Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, твърди Капитал

 

Ден преди номинираната за министър председател от ГЕРБ Мария Габриел да върне на президента досието с проектосъстава на кабинета си водачът на партията Бойко Борисов продължава да води паралелни диалози както с двете обединения, които обявиха, че ще поддържат държавното управление с първия мандат - Движение за права и свободи и Има Такъв Народ, по този начин и с обединението ПП-ДБ за вероятно съставяне на болшинство с втория мандат, написа Капитал.

 

Според няколко разнообразни източника на уеб страницата денем в неделя са се провели изключително интензивни договаряния най-много с ПП-ДБ, като е реализирана кардинална сделка за взаимно ръководство. Предвид комплицираната конюнктура този резултат е краткотраен, само че е най-близкото съгласие, което двете обединения са реализирали.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР