Първата дама на съветската и руската естрада Алла Пугачова е

...
Първата дама на съветската и руската естрада Алла Пугачова е
Коментари Харесай

Руската прима Алла Пугачова намери необикновен начин да помогне на Украйна

Първата дама на руската и съветската сцена Алла Пугачова е разрешила провеждането на екскурзии в нейния палат в село Гряз на 40-50 километра от центъра на Москва, оповестява УНИАН.

Почитателите на музикалната прима могат да се допрян до бита на своя идол, да влязат в будоарите, дрешниците и тоалетната й, заяви телеграм каналът „ Дневниците на звездите “, който сподели и фотоси на билетите. 
Върху самият билет е упоменато, че цената за едно посещаване е 10 200 рубли, което прави при сегашен курс към 305 лв.. Въпреки високата цена, категорично се не разрешава правенето на фотоси и клипове в имението.

Любимката на съветската аудитория ще си навлече гнева на Кремъл, защото върху билета е написано, че „ Всички средства от продажбата на билетите ще бъдат преведени в благотворителния фонд на Олена Зеленска “.

Агенцията напомня, че Алла Пугачова напусна Русия на 29 септември и се откри да живее в Израел. После се появи информация, че желае да продаде замъка в Гряз за 1 милиард рубли. Руските управляващи вкараха мъжа й Максим Галкин в листата на задграничните сътрудници, а самата Пугачова хвърли ръкавица на управляващите, като изиска да я впишат и нея в черния листата.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР