Първата дама на САЩ Мелания Тръмп официално ще обяви нейната

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп официално ще обяви нейната
Коментари Харесай

Мелания Тръмп официално ще обяви политическата си мисия

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп публично ще разгласи нейната политическа задача, целяща да обърне повече внимание проблемите на децата, съобщи националната телевизия на страната Ей Би Си.
Първата дама на Съединени американски щати одобри тази своя роля преди 15 месеца и оттогава се бори против проблемите на децата, като кибер тормозът и пристрастяването към антидепресанти.
Говорителят на Мелания съобщи, че тя няма да се концентрира единствено над един съответен проблем, а желае да реши оптимално доста от проблемите на американските деца, съобщи БГНЕС.
„ В тези дни децата страдат от много проблеми растейки. Госпожа Тръмп желае да помогне на идната генерация сътвори смяна, посредством отбелязването и решаването на доста проблеми, с които децата се сблъскват растейки”, заяви ръководителят на връзките на първата дама – Стефани Гришъм. „ Както в много събития, в които госпожа Тръмп взе участие до момента в който е първа дама, може да видите, че нейния фокус е напълно върху положителното на децата”, добавя Гришъм.
Очевидната подигравка е, че макар, че Мелания Тръмп приказва против кибер издевателството, това не пречи на брачна половинка и да го практикува в Twitter. Въпреки, че тя знае за многото обществени рецензии по неин адрес, това няма да я спре. Тя даже беше хазаин на кръгла маса обвързвана с кибер издевателството в Белия дом, на която имаше доста механически специалисти.
„ Ясно ми е, че хората са скептични за това, че тъкмо аз разясня тази тема”, съобщи тя по време на кръглата маса, извършена през март. „ Бях подложена на критика за моето присъединяване в следенето на казуса и не знам по какъв начин това ще продължи. Но рецензията няма да ме спрят да върша това, което намирам за правилно”, добави още Мелания.
Гришъм също пази ползите на първата дама казвайки, че госпожа Тръмп „ е самостоятелна жена, която прави това, което тя счита, че е най-хубаво за децата. Това би трябвало да бъде поощрявано, а не критикувано”.
Мелания Тръмп също по този начин ще продължи да слага фокуса на внимание върху здравословния метод на живот, за който нейната предшественичка Мишел Обама направи и зеленчукова градина в Белия дом. Тръмп събра последната годишна продукция от тази градина на събитие през септември и береше зеленчуци с децата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР