Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена

...
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена
Коментари Харесай

Протести попречиха на Мелания Тръмп да се срещне с другите първите дами в Хамбург

Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в... към профила пропусна първата част от програмата за съпругите на водачите, участващи в срещата на върха на Г-20 в Хамбург, поради гневните митинги против Г-20, съобщи ДПА.

Полицията не дала позволение Мелания да излезе от хотела си от съображения за сигурност, изясни нейна говорителка. Президентът Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила бил заставен да стигне по обходен път до мястото на срещата поради разнообразни протестни прояви в центъра на града.

Останалите участници в програмата за съпругите и съпрузите на водачите се включиха в разходка с корабче в пристанището на Хамбург, както бе по проект. Сред тях са брачният партньор на немския канцлер Меркел - Йоахим Зауер, брачната половинка на френския министър председател Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила - Брижит Троньо и брачният партньор на английския министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила - Филип. Съпругата на канадския министър председател Джъстин Трюдо - Софи взе на разходката и 3-годишния им наследник. Програмата за съпруги и съпрузи планува след обяд те да посетят теоретичен център за проучване на климата.

Полицията в Хамбург изиска помощ от сътрудниците си от цялата страна за възпиране на бурните митинги против срещата на върха, обхванали Хамбург от нощес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР